PSG tok sin åttende strake seier i Ligue 1 lørdag kveld, da Montpellier ble slått 2-0 etter mål av Idrissa Gueye og Julian Draxler.

Men dagene etter PSGs trepoenger er det ikke storklubbens drømmestart i ligaen eller de fantastiske scoringene lørdag kveld som har skapt overskrifter.

I stedet har Kylian Mbappé havnet i rampelyset etter hans reaksjon på benken da PSG gikk opp til 2-0. Mbappé ble byttet ut for Draxler, og tyskeren satte inn 2-0 like etterpå.

Les også: Tiden renner ut for PSG - hevder Mbappé nekter å skrive under ny kontrakt

- Kritisk til Neymar

Fra benken fikk Mbappé se Neymar servere Draxler med en vakker pasning som førte til scoring.

Se høydepunktene fra kampen her:

I et videoklipp som har spredd seg voldsomt på sosiale medier kan man se Mbappé gestikulere og at han sier noe til Gueye som sitter ved siden av han på benken. Ifølge spanske medier retter franskmannen kritikk mot Neymar.

- Den idioten sentrer aldri til meg, sier Mbappé i klippet, ifølge den spanske storavisen Marca.

Hendelsen har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier, og den franske avisen L'Equipe har prøvd å analysere forholdet mellom de to superstjernene.

Ifølge avisen har de to hatt et godt forhold siden de begynte spille på samme lag i 2017, og har ved flere anledninger hyllet hverandre i media. Men de siste månedene skal forholdet ha endret seg, hevder L'Equipe.

Les også: Rasende Neymar reagerer på hendelse i Ligue 1: - Veldig trist

Neymar skal blant annet ikke dele Mbappé sine høye individuelle ambisjoner på fotballbanen. En annen ting som skal ha skapt irritasjon for Mbappé er at han skal føle at han blir litt glemt etter at Messi ble hentet til klubben i sommer.

Ifølge L'Equipe skal Mbappé hatt et gjentakende inntrykk de siste månedene av at han ikke blir fremhevet like mye som sine to stjernelagkamerater, og at han noen ganger blir litt glemt av sine søramerikanske partnere.

Samtidig skriver L'Equipe at det er viktig å ikke overanalysere situasjonen. På søndag morgen skal nemlig de to stjernene ha blitt sett leende sammen på PSG sitt treningsfelt.

Flere hendelser den siste tiden

Denne hendelsen kommer bare en uke etter at Lionel Messi skapte oppstandelse da han ble byttet ut i kampen mot Lyon.

Da ble et klipp av at argentineren nektet å ta Pochettino i hånden etter han ble byttet ut spredd i stort omfang på sosiale medier.

Mbappé var også med å skape overskrifter i sommer, etter det ble klart at Real Madrid hadde lagt inn bud på superstjernen. Franskmannen, som har en kontrakt som går ut neste sommer, skal angivelig hatt et ønske om å signere for den spanske storklubben.

Les også: Ander Herrera overrasker i Frankrike: - Oppsiktsvekkende

PSG nektet imidlertid å selge 22-åringen i sommer, og klubben skal fortsatt ha et håp om å kunne få han til å skrive under på ny kontrakt med klubben.

For både Mbappé og Neymar har det blitt lite scoringer de siste kampene. Mbappé har nå gått målløs i fire kamper. Neymar har på sin side ikke scoret på tre kamper.

PSG-trener Mauricio Pochettino er likevel ikke særlig bekymret, selv om det har gått noen kamper siden duoen har scoret mål.

- Jeg har ingen som helst tvil om at de kommer til å score mål igjen, sier argentineren om stjernenes sviktene målform.

På tirsdag venter Manchester City for PSG i Champions League, før en ny runde i Ligue 1 neste helg. Søndag møter PSG Birger Melings Rennes og den kampen, i likhet med alle andre Ligue 1-kamper, ser du hos Nettavisen.