Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Mbappe ble rasende på Giroud etter Frankrikes generalprøve

Kylian Mbappe skal ikke ha satt pris på Olivier Giroud sin kritikk av Frankrikes angrepsspill etter tirsdagens kamp mot Bulgaria.

Frankrike blir sett på som favoritter foran EM som starter fredag. I generalprøven mot Bulgaria på tirsdag vant de greit 3-0, etter blant annet to mål av innbytter Olivier Giroud.

Men til tross for en fin gjennomkjøring rett før mesterskapet starter skal det ha vært dårlig stemning etter kampen.

Den franske storavisen L' Equipe hevder at Kylian Mbappe skal ha blitt rasende på Olivier Giroud på grunn av en kommentar Chelsea-spissen ga til media etter kampen.

Les også: Forbannet Østigård marsjerte inn på klubbsjefens kontor: - Jeg sa tydelig ifra

Skal ha følt seg anklaget

Giroud skal ha vært misfornøyd med Frankrikes angrepsspill, og ga etter kampen uttrykk for at han ikke ble involvert i det offensive spillet til franskmennene.

- Noen ganger går man på løp, men ballen kommer ikke. Vi burde kanskje ha funnet hverandre bedre, sa Giroud etter kampen.

Denne kommentaren skal ikke ha falt i god jord hos angrepskollega Mbappe. Ifølge L'Equipe skal Mbappe ha følt seg anklaget av Giroud.

Les også: Hevder Haaland er åpen for gigantovergang til Chelsea

Mbappe skal ha blitt så frustrert over Giroud sin uttalelse at han skulle ha lyst til å være med på pressekonferansen etter kampen for å forsvare seg selv.

Det ble han imidlertid ikke. Landslagssjef Didier Deschampes skal ha bedt PSG-stjernen om å heller fokusere på EM-åpningen mot Tyskland på tirsdag.

Frankrike-treneren prøvde å dysse ned situasjonen under pressekonferansen, og ville ikke gi skylden til noen.

- Man får ikke alltid ballen hver gang man roper etter den, sa han.

Les også: Keane fikk Henderson til å le. Men Liverpool-kapteinen fnyser av kritikken

Ekspert kritiserer Mbappe

PSG-stjerne måtte også tåle å få kritikk for måten han oppførte seg på i kampen mot Bulgaria.

Mbappes frustrerte kroppsspråk ble sterkt kritisert av tidligere fotballspiller Johan Micoud. Han mente Mbappe bare brydde seg om seg selv, selv om laget gjorde det bra.

- Det begynner å bli flaut, sa han.

Mbappe så heller ikke ut som en meget glad mann da han ble byttet ut i andre omgang.

- De har nettopp spilt to oppkjøringskamper, det har gått veldig bra, men når han ble byttet ut så det ut som om laget hadde tapt 4-0. På et tidspunkt handler det ikke bare om deg, sa Micoud, som nå jobber som ekspert på TV.

Les også: Nettavisen satser hardt på norsk kvinnefotball

Frankrike åpner EM mot Tyskland tirsdag kveld klokken 21.00.

De regjerende verdensmesterne er avhengige av en god start, ettersom de også møter Portugal i gruppespillet, i det som mange har omtalt som dødens gruppe.