Hevder Mourinho kom med avsløringer om Pogba på trenerseminar

MOURINHO FYRER LØS: Paul Pogba skal være Manchester UNited-spilleren han snakker om.

MOURINHO FYRER LØS: Paul Pogba skal være Manchester UNited-spilleren han snakker om. Foto: Paul Ellis (AFP / NTB scanpix)

Portugiseren skal ha omtalt den franske Manchester United-stjernen som «hans eksellense».

02.04.19 17:55

Etter at han forlot jobben i Manchester United, har José Mourinho kommet med drypp her og der om ting som skjedde under hans turbulente tid i klubben.

Portugiseren har blant annet gjort flere opptredener på TV-kanalen beIN Sports der han har snakket om tiden i United og andre fotballrelaterte temaer.

Ifølge Daily Mail skal Mourinho nå ha snakket om United-tiden igjen. Det skal ha skjedd under et trenerseminar i hjemlandet Portugal og 56-åringen legger lite imellom i sine beskrivelser av det som later til å være en av klubbens stjerner.

«Hans eksellense»

Mourinho selv bruker ikke navn i sin omtale av denne spilleren, men ifølge Daily Mail skal det være snakk om Paul Pogba. De to hadde et noe anstrengt forhold under tiden i Manchester-klubben og det skal nærmest ha vært en isfront mellom dem en periode.

Situasjonen Mourinho snakker om, skal ifølge Daily Mail ha skjedd i etterkant av en kamp mot Burnley i september i fjor. Etter kampen skal Pogba angivelig ha forlatt Turf Moor i en Rolls Royce med privatsjåfør, framfor å ta buss med resten av laget.

- Vi skulle spille mot et lag som holder til rundt 30 kilometer unna oss og etter kampen spurte spilleren meg om han kunne dra hjem på egenhånd, i stedet for å reise sammen med laget. Jeg svarte ham følgende: «Hvis vi var i London, og du ønsket å bli her, så hadde det vært én ting. Men dette er i nærheten av Manchester, det henger ikke på greip», skal Mourinho ha fortalt om episoden på trenerseminaret.

Før han fortsatte:

- Spilleren ble opprørt. Vi vant kampen og han spurte meg om det samme igjen. Jeg var i godt humør og ga litt etter. Jeg sa: «Du må i hvert fall forlate stadion med bussen. Be sjåføren din om å følge etter bussen til vi i hvert fall er ti minutter unna stadion, og så kan du gjøre som du ønsker etter det». Men denne fyren var fortsatt ikke fornøyd. Da jeg ankom parkeringen, sto det en Rolls Royce ved siden av bussen.

BROOM: Paul Pogba i en Rolls Royce, sammen med lagkompisene Victor Lindelöf og Luke Shaw. Dette bildet er tatt etter en kamp mot Chelsea. Foto: Eamonn And James Clarke (Pa Photos / NTB scanpix)

- Bilen viste seg å være ny og «hans eksellense» ønsket å forlate stadion i den. Hvordan skal man håndtere noe slikt? Skal du si at han aldri får ta Rolls Royce-en? Skal du si at han får lov de gangene jeg er i godt humør? Eller skal jeg be ham løse dette på en annen måte, slik at jeg ender opp med å måtte ta «ferie», sa Mourinho.

I storform under Solskjær

Det turbulente forholdet til Pogba og andre spillere skal være noe av grunnen til at Mourinho til slutt fikk sparken fra United-jobben i desember i fjor.

Han ble erstattet av Ole Gunnar Solskjær. Nordmannen tok først over på midlertidig basis, men har senere blitt utnevnt til United-sjef permanent.

Under 46-åringens ledelse har Pogba vært i storform for United. Under Solskjærs ledelse har franskmannen scoret åtte ganger og levert seks assists i Premier League.

Før nordmannens inntreden i laget sto Pogba med to mål og tre assists.

Stjernens gode form har vært viktig for et Manchester United som har levert svært gode resultater etter at Solskjær kom inn som manager. Klubben har nå alle muligheter til å kapre en plass blant de fire beste og sikre Champions League-spill.

Tirsdag kveld spiller Manchester United borte mot Wolves i Premier League og med tre poeng i den kampen vil de røde gå opp på en foreløpig tredjeplass i ligaen.

United har 61 poeng etter 31 kamper, likt med Tottenham og to poeng bak Arsenal. Skulle United vinne tirsdag vil de ha én kamp mer spilt enn de to nevnte lagene.

Oppgjøret på Molineux kan du følge minutt for minutt i Nettavisens livesenter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.