MANCHESTER (Nettavisen): Pogba satte fyr på ryktene om en overgang til Real Madrid i sommer da han nylig uttalte at det vil være en drøm for en hver spiller å spille for den spanske hovedstadsklubben.

Midtbanestjernen understreket at han trives i Manchester United, men torsdag skriver Daily Mail at 26-åringens forhold til Solskjær angivelig blir stadig svekket som følge av franskmannens påståtte ønske om å forlate Manchester-klubben.

Den britiske tabloidavisen siterer Le Parisien, som skriver at Pogba etter sigende skal ønske å forlate klubben til fordel Zinedine Zidane og hans Real Madrid.

Pogba fikk en oppsving etter at Ole Gunnar Solskjær tok over roret i Manchester United i desember, men midtbanespillerens prestasjoner de siste ukene har vært varierende etter han noterte ni mål på Solskjærs 12 første kamper.

Franskmannen spilte hele kampen på midtbanen i 0-1-tapet mot Barcelona onsdag, og United-laget må framover på banen på Camp Nou tirsdag om de ønsker å spille CL-semi.

Pogba fikk karakter fire på spillerbørsen til lokalavisen Manchester Evening News, mens det var en annen United-spiller som virkelig fikk det glatte lag. Se videogjennomgang av de britiske avisene øverst i saken!

Samstemte eksperter: - Han er for dyr

Pogba returnerte til United i 2016 da han kom fra Juventus for rundt 90 millioner pund.

Han vil heller ikke bli en billig mann om Real Madrid ønsker ham denne sommeren, og Ole Gunnar Solskjær sa på tirsdagens pressekonferanse at han ikke kan se for seg Pogba spille i en annen klubb neste sesong.

Nettavisen har snakket med to United-eksperter som deler det samme synet som Solskjær, mye på grunn av prislappen til franskmannen.

- Av hva jeg har hørt, kan jeg ikke se for meg at Pogba forlater United. Jeg tviler ikke på at Real Madrid er interessert, og jeg vet Barcelona har vært interessert i lang tid, men har de virkelig råd til ham? Han kommer til å koste minst 200 millioner pund, og jeg tror ikke de har de pengene, sier Simon Peach, som er «chief football writer» i det britiske nyhetsbyrået Press Association.

Han får støtte av Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst.

- United har vært fast bestemt på at Pogba vil være i klubben også neste sesong, og gitt hans kontraktsituasjon og viktighet for Solskjær, er det forståelig. Han er også verdt kanskje 200 millioner pund, og Real Madrid kommer ikke til å betale det, sier han.

Tap mot Barcleona

Onsdag ble det tap 0-1 mot Barcelona etter at Luis Suarez headet ballen via Luke Shaw og i mål tidlig i den første omgangen. Solskjærs mannskap hadde periodevis initiativet i kampen mot et Barcelona som ikke var på sitt beste, og både Marcus Rashford og Anthony Martial kom til gode muligheter.

United-spillerne sviktet imidlertid i de avgjørende avslutningsøyeblikkene, og tallenes tale etter kampen er ikke til å ta feil av; Vertene maktet ikke å notere et eneste skudd på mål.

Det betyr at Pogba & co. nå må angripe i den katalanske byen.

- Jeg synes det var en bra kamp. Vi spilte mot et av verdens beste lag, men vi ga dem problemer. Vi vet at vi kan straffe dem, sa Pogba til journalistene i pressesonen på Old Trafford onsdag.

Han får en svært viktig rolle offensivt på Camp Nou når Solskjær må jakte mål mot et lag som ikke har tapt en hjemmekamp i Champions League på over 50 kamper.

- Vi ligger under 0-1 og drar nå til Camp Nou, men vi tror sjansene vil komme der borte. Vi må fortsette å ha troen. Det er en Champions League-kamp og vi et vi kan straffe dem på samme måte som kan straffe oss, fortalte Pogba.