Manchester City, Chelsea og Manchester United har i tillegg til Real Madrid og Barcelona blitt koblet til Erling Braut Haaland de siste ukene.

Det er knyttet stor spenning til hvor nordmannen fortsetter karrieren neste sesong, selv om Dortmund har sagt klart ifra at de ønsker å beholde ham.

Les også: Thorstvedt mener United skal vinne Europa League

- La frem skyhøyt lønnskrav

Superagent Mino Raiola, som sammen med pappa Alfie Haaland har besøkt de to spanske storklubbene den siste tiden, leder eventuelle forhandlinger på vegne av den norske stjernespissen.

Ifølge Goal.com har agenten lagt fram et lønnskrav på 35 millioner euro netto per sesong, på vegne av Haaland. Nettsiden hevder det har gjort at én Premier League-klubb har gitt opp håpet om å signere Dortmund-spissen.

Videre hevdes det at Barcelona og Real Madrid øynet et håp om å signere Haaland da klubbene fikk besøk av Raiola og Alfie Haaland nylig. Men også de spanske storklubbene finner det vanskelig å få kloa i Haaland, skriver Goal.

Haaland skal ha en klausul eller avtale om at han kan forlate Dortmund for 75 milloner euro neste sommer. Denne sommeren kan imidlertid prisen bli dobbelt så høy for klubbene som ønsker seg storscoreren.

Også Bayern München skal ha Haaland på ønskelista, men klubben foretrekker angivelig å vente til neste sommer før de foretar seg noe.

Raiola i møte med Dortmund

Tidligere denne uken uttalte Raiola at han hadde vært i samtaler med Dortmund om Haalands fremtid.

- Jeg kan bekrefte at jeg var i Dortmund for samtaler. Michael Zorc (sportsdirektør) gjorde det klart for oss at de ikke vil selge Erling i sommer. Jeg respekterer den oppfatningen, men det betyr ikke nødvendigvis at jeg er enig. Dortmund var veldig tydelige i sine synspunkter, og det er ok for oss, sa Raiola ifølge Sport1.

Det bekreftet også sportsdirektør Michael Zorc i et intervju med ARD nylig.

- Jeg liker å forholde meg til hvordan kontraktsgrunnlaget ser ut og hvordan de direkte samtalene ble holdt forrige uke. Vi har veldig klare planer om å starte neste sesong med Erling, sa Zorc.