Det er avisen Le Parisien som hevder at en spiller på det franske storlaget PSG skal ha blitt ranet i den franske hovedstaden onsdag morgen.

Avisen skriver onsdag ettermiddag at spilleren det skal være snakk om er Ander Herrera.

Politiet skal ha blitt tilkalt rundt klokken åtte og PSG-spilleren skal ha blitt frastjålet både lommebok og mobiltelefon, mens han satt i sin egen bil.

LES OGSÅ: Ble rasende da han så hva Messi ble utsatt for i storkampen: - For en tulling

Stoppet på rødt lys

Ifølge Le Parisien skal Herrera ha stoppet på rødt lys og mens bilen sto stille skal en prostituert ha satt seg inn i bilen og rasket til seg eiendelene. Både lommeboken og mobilen skal ha vært i hanskerommet på passasjersiden.

Hendelsen skal ha skjedd nær parken Bois de Boulogne vest i Paris.

Ransofferet skal ha fått oppgitt et møtepunkt for hvor han kunne få telefonen tilbake, hevdes det videre. PSG-spilleren skal ha gjort dette.

LES OGSÅ: Norske Eirik Haugan (24) fikk sjokk av det som møtte ham i Marseille: - Følte seg litt som en superstjerne

Raneren skal ha kommet unna med verdier for rundt 200 euro. L'Equipe skriver at Herrera nå har anmeldt saken. PSG ønsker ikke å kommentere hendelsen.

Turbulent start

PSG har vært i medias søkelys i hele høst etter at klubben signerte en rekke stjerner i sommer. Folk som Lionel Messi og Sergio Ramos sluttet seg til klubben.

Til tross for en stjernespekket tropp, har Mauricio Pochettinos menn kun tidvis imponert så langt, selv om de leder franske Ligue 1 suverent.

Det har blant annet blitt rapportert om intern uro i klubben og stjernespiller Kylian Mbappé har stått i sentrum av begivenhetene i en turbulent periode.

LES OGSÅ: Hevder Solskjær ligger langflat etter stortalent. Eksperter mener dette er grunnen

Angrepsspilleren er på utgående kontrakt i klubben og kobles med Real Madrid. Hurtigtoget har skapt overskrifter med å uttrykke misnøye med lagkompiser.

Mbappé skal nemlig ha kritisert lagkompis Neymar i forbindelse med en kamp mot Montpellier i september. Etter å ha blitt byttet ut skal 22-åringen åpenlyst ha kritisert brasilianeren for å være egoistisk på banen.

- Den idioten sentrer aldri til meg, skal Mbappé ha sagt i et klipp publisert av blant andre den spanske sportsavisen Marca.

Hendelsen fikk stor oppmerksomhet i internasjonale medier.

Messi uten mål i ligaen

Etter en litt tung start, med blant annet et svakt uavgjortresultat borte mot Club Brügge i Champions League, ser det imidlertid ut til at Pochettino har fått mer dreis på ting. Laget hans har blitt kritisert for å være altfor avhengige av individuelle prestasjoner, men har også vist noen gode kollektive glimt utover høsten.

LES OGSÅ: Kaos før kampstart: «Du får 24 timer på å si opp»

Paris-klubben står allerede med 28 poeng i Ligue 1 etter 11 kamper. Pochettinos menn har vunnet ni kamper, spilt én uavgjort og tapt én kamp.

I Champions League har klubben også grei kurs mot avansement i gruppespillet, takket være seire mot Manchester City og RB Leipzig.

Når det gjelder Messi så står han fortsatt uten scoring i Ligue 1 siden overgangen fra Barcelona, men argentineren har notert seg for tre mål i Champions League.

Sergio Ramos har slitt med en skade siden han kom til klubben og det er ikke ventet at spanjolen er tilbake i spill før i slutten av november.