Tottenham-backen Serge Aurier fikk store problemer med å stoppe en Sadio Mané i kalasform da Liverpool slo Tottenham 3-1 i London torsdag kveld.

Allerede etter et par minutters spill slet ivorianeren med posisjoneringen da Mané ble spilt fri av Mohamed Salah. På overtid i første omgang glapp det igjen etter at Liverpool-stjernen hadde løpt fra sin oppasser og lagt den målgivende pasningen til Roberto Firmino.

- Ampert i garderoben

Ifølge Daily Mail skal det ha oppstått en heftig krangel i Tottenham-garderoben som følge av Auriers feil i forkant 0-1-målet like før pause. Flere spillere skal ha vært rasende.

Tottenham-manager José Mourinho valgte å ta den tidligere PSG-backen av banen, noe som skal ha gjort ham enda mer rasende. Daily Mail hevder Aurier stormet ut og forlot stadion ved pause.

Etter kampen la ikke Mourinho skjul på at det hadde vært frustrasjon i Tottenham-garderoben etter første omgang.

- Det var humøret til et lag som fant det vanskelig å akseptere at de lå under. Det er vanskelig å akseptere hvordan målet kommer, fordi målet er på noen områder helt likt den sjansen de hadde i første minutt. Folk var selvfølgelig ikke glade, sa Mourinho.

Kane ut med skade

Som om ikke det var nok, pådro stjernespiss Harry Kane seg en skade som gjør at Tottenham trolig må klare seg uten ham i noen uker. Ifølge Mourinho fikk Spurs-spissen en smell i begge anklene.

- Det var to taklinger, og den første var ille fra Thiago. Den andre vet jeg ikke om, men skader i begge ankelene. Han er kanskje ute i noen uker, jeg vet ikke. Når Harry må gå av banen, er det ikke noe småtteri. Vi får vente og se, sa Mourinho.

Kane skal nå gjennom videre undersøkelser av anklene i løpet av det neste døgnet.

Tottenham møter Brighton på bortebane i sin neste Premier League-kamp søndag. Liverpool møtter West Ham borte samme dag.