Hevder Rashford har utsatt kontraktsforhandlingene med Manchester United

USIKKER: Marcus Rashford skal være usikker på Ole Gunnar Solskjærs prosjekt.

USIKKER: Marcus Rashford skal være usikker på Ole Gunnar Solskjærs prosjekt. Foto: Andrew Yates (Reuters)

Unggutten skal være usikker på framtiden i klubben.

18.05.19 08:47

Marcus Rashford (21) skal ha valgte å trekke seg fra foreløpige forhandlinger om ny kontrakt med Manchester United. Det skriver The Sun, lørdag. Ifølge avisen skal forklaringen til angrepsstjernen være at han er usikker på om klubben er på rett vei under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

Avisen skriver videre at spissen vil se an sommerens overgangsvindu før han bestemmer seg for om han vil skrive ny kontrakt med klubben, eller ikke. En ny kontrakt med Rashford skal være blant de største prioriteringene til Solskjær den nærmeste tiden, ettersom nordmannen anser 21-åringen som en svært viktig del av klubbens gjenoppreisning.

Rashford scoret ti ligamål for Manchester United denne sesongen, og var en av spillerne som blomstret til da Solskjær tok over som manager i desember.

De Gea-trøbbel

Også målvakt David de Gea virker å være usikker på å binde seg til klubben på lang sikt. Spanjolen kobles stadig bort, og Paris Saint Germain skal være blant klubbene som sikler etter keeperens signatur.

De Gea har ikke prestert like godt denne sesongen som de foregående sesongene. Han blir likevel sett på som en av bærebjelkene i klubben, og en de ønsker å ha med videre.

Skal bruke mye penger

Ole Gunnar Solskjær forventes å handle stort i sommer. Ifølge The Times får nordmannen nærmere tre milliarder norske kroner å bruke under sommerens overgangsvindu. Med disse midlene ønsker man at Manchester United raskt skal komme seg tilbake til toppen av Fotball-England og Fotball-Europa.

Det florerer med rykter rundt spillere på vei inn portene på Old Trafford, men foreløpig er ingen spillere bekreftet inn. Swansea-spilleren Daniel James (21) virker å være den spilleren som foreløpig er nærmest en overgang til klubben. Samtidig kobles de også til spillere som Paulo Dybala og Jadon Sancho.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.