RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Real-stjerne vil til Barcelona

Foto: Denis Doyle / Getty Images
Sist oppdatert:
Stjernespissen skal være lei av å være andrevalg.

Flere spillere har opp gjennom årene spilt for både Real Madrid og Barcelona, men det å bytte mellom de to rivalklubbene er på ingen måte noe populært valg.

Luis Figo har gjorde det tidlig på 2000-tallet, nåværende Roma-trener Luis Enrique har gjort det og danske Michael Laudrup byttet fra Barca til Real i 1994.

«Det utenkelige»
Folk som Ronaldo, Javier Saviola, Berndt Schuster, Gheroghe Hagi, Samuel Eto'o og Robert Prosinecki har også vært innom begge de to megaklubbene.

Nå ønsker angivelig også Gonzalo Higuain å gjøre det utenkelige.

Den argentinske spissen skal være lei tilværelsen hos den kongelige klubb og føler seg satt i skyggen at spisskollega Karim Benzema av trener José Mourinho.

Higuain har spilt 15 ligakamper for Real Madrid denne sesongen, men kommet inn fra benken i åtte av dem. I Champions League har han kun startet to og kommet inn i fire.

Benzema på sin side har startet ni kamper i ligaen og blitt byttet inn i fem. Han har også startet i samtlige av Real Madrids seks gruppekamper i Champions League i høst.

Kompis med Messi
Det er den spanske avisen El Mundo Deportivo som nå melder at Higuain ønsker et klubbskifte og at han selv ønsker å gå til erkerivalen Barcelona i sommer.

Den Barcelona-baserte avisen skriver at Higuain har et nært vennskap med Lionel Messi og at han gjerne vil danne en angrepsduo med katalanernes superstjerne.

Det skal likevel være ett problem. Barcelona skal angivelig ikke være spesielt interessert i Higuain. Real Madrid skal heller ikke være spesielt positive til å slippe argentineren.

Det meldes at hovedstadsklubben skal frykte en såkalt «Samuel Eto'o»-utvikling. Kameruneren slo som kjent ikke til i Real Madrid, men ble senere en suksess i Barcelona.

Dette svir fortsatt i Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere