Liverpool ligger fire poeng bak Chelsea på Premier League-tabellen etter helgas spillerunde, og faren for å gå glipp av Champions League neste sesong øker.

Merseysideklubbens venstreback Andy Robertson var åpenbart frustrert da seieren glapp mot Newcastle lørdag.

Les også: Full av beundring etter fjerde strake City-triumf: - Han er et geni

Det var tydelig, ikke bare da han uttalte seg til BeiN Sports etter kampslutt om den meget skuffende avslutningen.

- Vi lærer ikke av feilene våre, vi bare gjentar de hele tiden. Motstanderne har alltid en mulighet mot oss, de spiller på seg selvtillit i kampene, var den brutale dommen fra Robertson på Anfield lørdag.

Liverpool Echo gjengir i tillegg noen av meldingene som smalt fra skotten underveis i kampens andre omgang, like før manager Jürgen Klopp var i ferd med å bytte inn James Milner for Diogo Jota etter en knapp time.

Les også: Tabbe sendte West Bromwich nærmere nedrykk

Løst oversatt til norsk tilsvarte glosene noe som ligner følgende:

- Karer, nå må vi faen meg roe oss ned!

- Ta vare på den faens ballen! fulgte Robertson opp ifølge lokalavisa.

Som kjent holdt ikke det til at Liverpool bevarte 1-0-ledelsen fra Mohamed Salahs tidlige scoring ut kampen.

Da andre omgang var på overtid fikk Newcastles innlånte Arsenal-spiller Joe Willock godkjent 1-1-målet sitt, bare sekunder etter at samme spiller fikk en annen nettkjenning annullert etter VAR-gjennomgang.

Det er 15 poeng igjen å spille om, og Klopps menn trenger altså minst fire poeng mer enn Thomas Tuchels Chelsea for å gå forbi dem og kapre en eventuell fjerdeplass.

De blåkledde fra London har tatt 58 poeng på sine 33 kamper.

Over Chelsea ligger Leicester, som har 59 poeng med en kamp til gode på både dem og Liverpool. Brendan Rodgers' menn kan dog se ut til å ha det tøffeste kampprogrammet igjen de siste ukene av sesongen.

I tillegg er også West Ham foran Liverpool, mens både Tottenham og de helrødes byrivaler fra Everton følger hakk i hæl på tabellen.