Cristiano Ronaldo har vært en viktig mann for Manchester United så langt denne sesongen og onsdag scoret han et meget viktig mål i Champions League.

Portugiseren returnerte til klubben nå i sommer og har notert seg for fem mål på de fem kampene han har spilt. Selv om Ronaldo har vist seg som en flittig målscorer, har det likevel lugget litt for United innledningsvis i sesongen.

- Krav til Solskjær

Nå hevder den velinformerte journalisten Mark Ogden at Ronaldo skal ha kommet med noen tydelige innspill til manager Ole Gunnar Solskjær.

Ogden, som dekker United for ESPN, skriver fredag at Ronaldo ønsker et hurtigere angrepsspill på motstanderens banehalvdel. Ronaldo skal ha gitt beskjed til Solskjær og hans trenerteam at dette vil gjøre ham enda mer farlig på topp.

LES OGSÅ: Uefa-rapport stiller Solskjær i dårlig lys: - Hardtslående kommentarer

Tanken til 36-åringen, skal ifølge Ogden, være at forsvarsspillerne må få ballen raskere opp til midtbanen og angrepsspillerne, slik at United i større grad kan utnytte at motstanderen er i ubalanse og skape store sjanser på den måten.

Manchester United- manager Solskjær skal være positiv til Ronaldos ønsker og det hevdes at United jobber med nettopp dette på treningsfeltet nå.

Innad i United ser man også på signeringen av Raphael Varane som en nøkkel for å få til dette, skriver Ogden videre. Franskmannen er bedre til å sette raskt i gang bakfra enn folk som Harry Maguire, Victor Lindelöf og Eric Bailly.

- Han var litt opprørt

Allerede under onsdagens Champions League-kamp mot Villarreal skal Ronaldo ha gitt uttrykk for at han fikk for få baller å jobbe med som midtspiss.

LES OGSÅ: Conte mener Haaland er én av få i verden som kan matche superspissen

Det forteller lagkamerat Alex Telles i et intervju med TNT Sports.

- Fem minutter før han scoret var han litt opprørt over at vi ikke ga ham nok baller. Jeg sa det kommer, du må bare holde konsentrasjonen oppe, sier Telles.

- Like etter at jeg gikk av banen skjedde det. Ronaldo trenger ikke mange sjanser.

Det var brasilianeren som scoret 1-1-målet i den aktuelle kampen. Han forteller at han allerede har fått et godt forhold til lagets nye superstjerne.

LES OGSÅ: Ronaldo topper, men Messi og PSG-stjernene dominerer topp 10-listen

- Det var første gang jeg spilte sammen med ham, men utenfor banen har vi alt en veldig god tone, siden vi begge snakker portugisisk, sier venstrebacken.

- Vi vet alle hvilke kvaliteter han har. Vi ser det hver eneste dag. Alt han trengte var en ball i boksen for å sikre seieren, sier brasilianeren videre.

SMS til Ferdinand

Til tross for at han har god uttelling siden returen til United, har det vært flere kamper den siste tiden der 36-åringen tidvis har vært ganske usynlig.

I ligatapet for Aston Villa gikk han målløs av banen og i møtet med Villarreal hadde han en ganske rolig dag på jobb fram til scoringen.

LES OGSÅ: Håper å avslutte Liverpool-marerittet: - Vi får se hvor det blir

Det innrømmet han selv i en tekstmelding til tidligere lagkompis Rio Ferdinand.

- Jeg spilte ikke bra, men jeg visste at jeg skulle score, kunne BT Sports-ekspert Ferdinand avsløre at portugiseren hadde skrevet til ham etter kampslutt.

Til helgen kommer Everton på besøk til Old Trafford og da kan det fort bli nye muligheter for Ronaldo å pynte ytterligere på målstatistikken denne sesongen.