Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Ronaldo måtte gå av med skade

Cristiano Ronaldo kan gå glipp av lørdagens kamp mot Aston Villa.

Den portugisiske superstjernen skal ha gått av treningen torsdag grunnet en lårskade.

Det melder The Sun-journalist Neil Curtis.

Ronaldo er kjent for å komme tidlig og dra sent når Manchester United har treninger, men under gårsdagens trening dro spissen hjem først.

Toppscoreren skal ha blitt undersøkt av Uniteds medisinske apparat før han kjørte hjem.

LES OGSÅ: Hauger er klar for Formel 2

Åpnet opp

I et intervju denne uken åpnet Ronaldo opp i et intervju med Sky Sports om tiden i Manchester United siden overgangen på slutten av sommeren.

Han mener kun de tre beste plassene på tabellen er godt nok for klubben.

- For meg finnes det ikke andre posisjoner på tabellen for en klubb som United, for å være ærlig. Jeg aksepterer ikke noe annet enn at vi har en mentalitet som tilsier at vi skal være blant de tre beste.

Cristiano Ronaldo, som har vunnet gullballen fem ganger, mener det først og fremst handler om mentalitet, og mener at laget har potensial til å gjøre det mye bedre.

- Jeg er ikke her for å kjempe om sjette- eller sjuendeplass. Jeg er her for å vinne, for konkurrere med de beste. Jeg synes vi har et bra nivå, men vi er ikke på vårt beste.

LES OGSÅ: Ronaldo med klar beskjed om Uniteds situasjon: - Jeg aksepterer det ikke

Tøff bortekamp

Under mandagens seier mot Aston Villa var ikke Ronaldo i troppen. Det hevdes at man måtte stå over grunnet en hofteskade.

Lørdag venter en tøff bortekamp for Manchester United når de gjester Villa Park. Steven Gerrard og Aston Villa har to strake tap i Premier League.

På mandag møttes lagene i FA-cupen. Da gikk United seirende ut, så Aston Villa er trolig på utkikk etter revansj.

Manchester United trenger sårt tre poeng for å henge med i kampen om de fire øverste plassene på tabellen, som gir avansement til Champions League.

LES OGSÅ: Advarer eierne mot dette: - De vil ikke bli tilgitt