*Nettavisen* Sport.

Hevder Rooney har bestemt seg

Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

- Kommer ikke til å be om å bli solgt.

27.08.13 18:42

Det har vært mye snakk om framtiden til Wayne Rooney den siste tiden og mange har hevdet at superspissen ønsker seg bort fra Manchester United.

27-åringen har blitt koblet til både Chelsea og Arsenal, men United har lite lyst til å selge spilleren til en rival.

I mandagens møte med Chelsea spilte Rooney fra start og fikk en varm velkomst av supporterne på Old Trafford. Etter kampen sa Chelseas José Mourinho følgende:

- United er en spesiell klubb. Her hyller de spillere, selv om de ønsker seg bort. Nå tror jeg ikke Rooney kommer til å forlate United.

- Ikke dumme
Et såkalt «mind game» fra Mourinho, hevdet ekspertene, men tirsdag skriver også Sky Sports at spissen ikke kommer til å tvinge gjennom en overgang til en annen klubb.

Sky Sports skriver at Rooney har fortalt venner at han ikke kommer til å vise klubben, manageren og fansen noen mangel på respekt denne sommeren.

Dette til tross for at stjernen skal ha vært både sint og frustrert etter at manager David Moyes gikk ut og uttalte at Rooney ikke nødvendigvis blir noe førstevalg denne sesongen.

Sky Sports skriver videre at Chelsea tidligere i sommer har lagt inn to bud på Rooney, og at de blå nå har gitt spilleren en tidsfrist på å ta en avgjørelse om hva han vil.

- Vi er ikke så dumme at vi prøver oss på en spiller i en storklubb, som klubben ikke vil selge. Vi hadde ikke prøvd oss, om neon andre ikke hadde startet det, sier Mourinho.

Den samme Mourinho sa også at han har flere spisser på ønskelisten, om Rooney-avtalen skulle gå fløyten.

Snuser på Eto'o
Samuel Eto'o fra Anzji er en gammel Mourinho-favoritt, og skal være aktuell. Chelsea skal likevel være villige til å vente en dag til før de kaster seg over kameruneren.

Det at Rooney hadde en svært positiv kamp mot Chelsea mandag, og var blant hjemmelagets beste, får også mange til å tenke at han nå har bestemt seg for å bli.

David Moyes har hele sommeren vært klar på at han ikke vil selge.

- Wayne er positiv om dagen. jeg tror ikke han trenger et miljøskifte. Prestasjonene hans sier alt. Han viser på banen, det han mener, sier Moyes.

- Jeg var fornøyd både med prestasjonen til Rooney og reaksjonen fra fansen, sier skotten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.