*Nettavisen* Sport.

Hevder Sánchez er ute i seks til åtte uker

SKADE: Alexis Sanchez er ute i seks til åtte uker. Foto: Oli Scarff (AFP)

Skadelisten i Manchester United vil ingen ende ta.

04.03.19 15:16

Alexis Sánchez måtte gå av banen mot Southampton med en kneskade. Nå hevder chilenske El Mercurio at 30-åringen er ute i mellom seks og åtte uker.

Det er den chilenske legen Pedro Oñate som uttaler seg om skaden. Han skal ha snakket med Sánchez selv, og sier at det er snakk om en leddbåndskade i kneet.

- Vi snakket med spilleren i dag, og han har hatt en scan. Han blir klar til Copa America, men han er ute mellom seks og åtte uker, sier legen.

Flere skadeproblemer

Manchester United har ikke kommet med offisiell info om skaden, men Ole Gunnar Solskjær uttalte lørdag at han fryktet det var alvorlig for chileneren.

Dermed fortsetter skadeproblemene for Solskjær og Manchester United. Fra før av er spillere som Anthony Martial, Nemanja Matic, Ander Herrera, Juan Mata og Jesse Lingard ute med skade.

Før kampen mot Southampton i helgen, var hele ti førstelagsspillere ute med skade.

Tøff motstand

Manchester Uniteds neste kamp er mot Paris Saint-Germain i Champions League, onsdag. Deretter venter Arsenal i ligaen.

Under Solskjærs ledelse har klubben tatt store steg, og ligger for øyeblikket på en fjerdeplass i ligaen. De er også videre i FA-cupen.

I Champions League ser likevel et avansement hardt ut, da laget tapte 2-0 i den første kampen mot den franske motstanderen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag