Sevilla har ifølge den spanske avisen Estadio Deportivo gjenopptatt samtalene med Genk om en overgang for Sander Berge (20).

Avisens kilder hevder at det nylig ble opprettet ny kontakt mellom klubbene. Samtalene omtales også som «veldig positive».

Det antydes også at Sevilla og Genk har en felles forståelse av hva som må til før en overgang kan fullføres. Likevel understrekes det at det gjelder å finne det riktige tidpunktet for både klubbene og Berge selv.

Estadio Deportivo anslår at en overgangssum for Berge vil ligge på et sted mellom 95 og 143 millioner kroner. Et offisielt bud fra den spanske klubben lar likevel vente på seg.

Les mer: Hareides spiller mottar drapstrusler

Det pågående VM-sluttspillet oppgis som noe av forklaringen på at et konkret bud på Berge ikke er sendt ennå. En avklaring av situasjonen til midtbanestjernene Éver Banega og Steven Nzonzi skal prioriteres så snart disse returnerer etter spill i VM og ferie.

Når VM i Russland er ferdig, kan det komme mer nytt rundt Sander Berge og Sevilla-koblingen, mener den spanske avisen å vite.

Det har lenge vært kjent at det norske landslagets unge midtbanestrateg har vært i søkelyset til Sevilla. Et langt skadeavbrekk forrige sesong satte likevel de mest intense spekulasjonene om en overgang på vent.