Hevder Solskjær bekymret for spillernes form

TAR GREP: Ifølge avisen The Independent er Ole Gunnar Solskjær bekymret for Manchester Uniteds sviktende form. Her er nordmannen på Manchester Airport mandag morgen.

TAR GREP: Ifølge avisen The Independent er Ole Gunnar Solskjær bekymret for Manchester Uniteds sviktende form. Her er nordmannen på Manchester Airport mandag morgen. Foto: Eamon And James Clarke (Pa Photos)

Ole Gunnar Solskjær vil se nøye på Manchester Uniteds fysiske treningsregime i sommer, skriver The Independent.

15.04.19 15:11

Etter bragden i Paris har Manchester United kun vunnet to av lagets seks neste kamper.

Seierne har kommet etter lite overbevisende prestasjoner og knepne trepoengere hjemme mot Premier League-middelhavsfarerne Watford og West Ham.

- Bekymret for formen

Ifølge The Independent er Solskjær og hans støtteapparat nå bekymret for spillernes fysiske form og forfatning.

Avisen hevder manglende energi og sviktende form gjør at Solskjær og støtteapparatet vil ta en grundig gjennomgang av klubbens fysiske trening i sommer.

Solskjær tok over jobben etter José Mourinho, som fikk sparken før jul, og fikk laget til å fremstå i en langt mer energisk utgave en forgjengeren til å begynne med.

Ifølge The Independent er det klart at det blir endringer i den fysiske treningen til sommeren, og det blir trolig også flere utskiftninger i spillertroppen.

Slik det ligger an nå står Juan Mata, Ander Herrera, Antonio Valencia og Matteo Darmian uten kontrakt etter sesongen.

Scholes: - Ikke selg Pogba

Da Solskjærs tidligere lagkamerat Paul Scholes nylig fikk spørsmål om hvem av de fire nordmannen bør beholde, var svaret krystallklart:

- Ingen av dem, sa Scholes ifølge The Mirror.

Den tidligere midtbanestjernen mener Manchester United i stedet bør kjempe hardt for å beholde Paul Pogba, som stadig kobles til storklubber i Spania og Italia.

- Det var en tid for ikke mange år siden da, hvis Manchester United mistet en spiller, uansett hvem det var ... om det var David Beckham, Roy Keane eller Cristiano Ronaldo ... det hadde ingenting å si, mener Scholes.

Han mener imidlertid at et Pogba-salg nå vil være et stort tap for Manchester United.

- Han for en del kjeft for at han er ustabil, men selger du Pogba, så selger du den beste spilleren. Han har scoret 15 mål denne sesongen, påpkeder Scholes.

Manchester United-troppen reiste mandag til Barcelona for returmøtet med Lionel Messi og co. Barcelona vant 1-0 på Old Trafford, og Solskjærs menn på dra en ny maksprestasjon opp av hatten for å gå videre til semifinale i Chmpions League.

Følgende United-spillere reiste til Barcelona mandag morgen:

David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Diogo Dalot, Matteo Darmian, Ashley Young, Phil Jones, Victor Lindelof, Marcos Rojo, Chris Smalling, Luke Shaw (suspendert), Fred, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Marcus Rashford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.