Hevder Solskjær er rasende etter Lingards Snapchat-video

Manchester United-profilens videosnutt vekker oppsikt.

21.06.19 10:27

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal angivelig være rasende i forbindelse med en video der Manchester United-stjernene Marcus Rashford og Jesse Lingard spiller en sentral rolle, skriver Daily Mail fredag.

Duoen er for tiden på ferie i Miami og det er i den anledning Lingard skal ha lagt ut en video på Snapchat som har skapt reaksjoner.

LIVE: Overgangsvinduet sommeren 2019

Klipp på Snapchat

Midtbanespilleren har filmet luksus-suiten som de to bor på under oppholdet i USA. I videoklippet, som er tatt opp rett i forkant av at de skulle sjekke ut fra rommet, hører man Lingard banne flere ganger og snutten inneholder også en kort sekvens der kompisen Jamal Branker simulerer sex i en av sengene på rommet.

Rashford og Lingard er i Miami sammen med denne kompisen, Branker, og tidligere Manchester United-spiller Ro-Shaun Williams, skriver Daily Mail.

SKAL VÆRE SINNA: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)

Avisen skriver videre at Lingard i utgangspunktet kun hadde tenkt å lagre videoen på mobilen sin, men endte i stedet med å publisere den til sine følgere.

Manager Ole Gunnar Solskjær skal fra før være bekymret over måten flere av hans spillere framstår i sosiale medier og vil nå ifølge Daily Mail kontakte Lingard for å snakke om det som har blitt publisert. Denne praten vil etter sigende finne sted før United-troppen samles til sesongoppkjøringen 1. juli.

Den engelske avisen hevder altså at den norske treneren er rasende over at videoen kom ut. Flere har kritisert United-profilen for å publisere videoen.

LA UT VIDEO: Jesse Lingard. Foto: Eamon And James Clarke (Pa Photos / NTB scanpix)

Både Rashford og Lingard er sentrale spillere i Solskjærs United og profiler som den norske manageren trolig kommer til å satse på neste sesong.

Travel sommer

Det er imidlertid ventet at United vil gjøre flere endringer i troppen i løpet av sommeren, etter at forrige sesong endte i skuffelse for storklubben.

Daniel James fra Swansea er hentet inn, mens Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace også skal være nær en overgang til Old Trafford-klubben.

Det svirrer også mange rykter om at United ønsker å hente en stopper i sommer.

Samtidig kobles også flere spillere bort fra klubben. Den belgiske spissen Romelu Lukaku nevnes i forbindelse med Inter i Serie A, mens superstjernen Paul Pogba har gitt signaler om at også han ønsker seg til en ny klubb før neste sesong.

Pogba kobles med både Juventus og Real Madrid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.