Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Solskjær og United setter inn støtet i kampen om Premier League-stjerne

Manchester United skal være redd for at prisen til profilen kan skyte i været etter sommerens EM og ifølge avis kan de komme til å ta affære allerede denne uken.

Manchester United har i lengre tid blitt koblet med Aston Villas Jack Grealish og nå skriver Daily Mail at klubben er klar til å gjøre et framstøt mot 24-åringen.

Avisen hevder at United ønsker å gjennomføre overgangen allerede før utgangen av februar - i løpet av denne uken - og at de er villig til å betale 45 millioner pund.

LES OGSÅ: Hevder Manchester United-speider fulgte Ødegaard fra tribunen

Grunnen til at det angivelig haster med å få ting i orden er at United skal være redd for at prisen på Grealish skal øke voldsomt utover høsten og til sommeren. 24-åringen er blant annet høyaktuell for å spille EM for det engelske landslaget.

- Prisen kan skyte i været

Ifølge Manchester Evening News skal United være klar over at prisen på playmakeren kan skyte i været om han ender opp med å levere et god EM-sluttspill for England.

Enn så lenge skal det imidlertid være ne utkjøpsklausul på rundt 45 millioner pund som er gjeldene og storklubben skal være ivrig etter å utnytte den muligheten.

Grealish har kontrakt med Aston Villa fram til sommeren 2023.

LES OGSÅ: Carragher og Neville diskuterte Salahs Liverpool-framtid: - Han er undervurdert blant fansen

Daily Mail skriver videre at Grealish skal være glad i å feste i nettopp Manchester, selv om han nå bor i Birmingham, og at han derfor skal være lysten på en overgang.

United-manager Ole Gunnar Solskjær skal være en stor beundrer av Grealish' kvaliteter og skal ha en plan om å hente inn både 24-åringen og Leicesters James Maddison for en totalsum av rundt 160 millioner pund før neste sesong.

Under Solskjærs ledelse har det vært mye snakk om å satse på unge, engelske spillere og både Grealish og Maddison passer slik sett fint inn i den filosofien.

LES OGSÅ: Premier League-kulthelten er Haalands «hemmelige» idol. Nå får nordmannen uventet gave av Michu

Det at Maddison og Grealish er gode venner utenfor banen kan også bidra til å lokke dem til å velge samme klubb.

Slutten for Pogba?

Samtidig kan dette bety slutten for Paul Pogba i United. Daily Mail hevder at franskmannen kan bli ofret for å få i stand avtaler for de to nevnte spillerne.

Pogba har i utgangspunktet kun ett år igjen av kontrakten sin med United til sommeren, men klubben har en opsjon på å forlenge den med ytterligere et år.

Både Juventus og Real Madrid skal fortsatt være interessert i Pogba - som har slitt mye med skade denne sesongen - og United håper å kunne få så mye som 150 millioner pund for den franske midtbanemannen.

LES OGSÅ: Solskjær kom med klar advarsel til vrakede United-profiler

Pogba har nesten helt siden han returnerte til Manchester United fra Juventus i 2016 vært en spiller det har vært mye spekulasjoner rundt og den siste tiden har flere rundt franskmannen snakket åpent om at han kunne tenke seg et miljøskifte.

Les mer

Carragher mener United gjorde rett i å ikke signere Haaland

Reklame

NÅ: Knallpris på alt fra det populære merket