Det er den engelske storavisen Daily Mail som skriver at Solskjær og hans trenerapparat har reagert på Gary Nevilles ekspertrolle hos Sky Sports i forbindelse med demonstrasjonene i Manchester.

Neville gikk knallhardt ut mot blant andre Glazer-familien, Manchester Uniteds eiere, da det ble kjent at klubben var blant de som forsøkte å danne Super League.

Les også: Solskjær har mottatt unnskyldning fra eierne

Fortsatte sin kritikk

Under søndagens demonstrasjoner i Manchester fortsatte Neville sin kritikk av eierne.

- Vi kan ikke glemme hva de gjorde for to uker siden, noe som var veldig farlig for engelsk fotball. De prøvde å bryte ut og lage en lukket liga som ville vært krise for de andre klubbene i dette landet, sa blant annet Neville mens demonstrasjonene pågikk.

Han var også kritisk til Glazer-familiens bidrag i Manchester United siden de overtok klubben i 2004.

- Hvis du ser på klubben nå vet jeg at dette stadionet ser bra ut, men hvis du går bak kulissene er det rust og råttent. Hvis du ser på treningsfeltet er det sannsynligvis ikke engang blant de fem beste i landet. De har ikke kommet til en Champions League-semifinale på 10 år, sa Neville under sendingen til Sky Sports.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

- Solskjær misfornøyd

United-manager Solskjær skal ha et godt forhold til Neville og har selv vært ærlig på at han er i mot Super League.

Nå melder imidlertid Daily Mail at Solskjær og hans støtteapparat ikke er fornøyde med Nevilles rolle i forbindelse med misnøyen mot Glazer-familien.

Avisen skriver at det er bekymringer for at Nevilles gjentatte kritikk mot Glazer-familien kan ha fungert som bensin på bålet i forbindelse med demonstrasjonen på Old Trafford søndag.

Solskjær og hans støtteapparat skal være frustrert over at kampen Liverpool ble utsatt og mener Neville må tone ned sin retorikk, skriver Daily Mail.

Protestene i Manchester mot Uniteds amerikanske eiere førte til slutt at søndagens oppgjør på Old Trafford ble flyttet til 13. mai.

Les også: United-eieren ble stoppet på gata av TV-team. Reaksjonen kan være bensin på bålet for sinte fans

Snakket med klubbens eiere

Før den tid venter flere kamper for Manchester United som allerede torsdag møter Roma i semifinalen i Europa League.

På onsdagens pressekonferanse i forbindelse med den kommende kampen fikk Solskjær ikke uventet spørsmål om uroen i Manchester.

Han er tydelig på at søndag var en vanskelig dag for klubben.

- Vi ønsket å slå Liverpool for fansen. Vi må høre på fansens stemme. Det er alles rett til å protestere, men det må foregå på en sivilisert måte. Når en politibetjent blir skadet, så er det et steg for langt, sa Solskjær.

Nordmannen bekreftet samtidig at han nylig har snakket med de amerikanske eierne om situasjonen og at klubben håper å ha en bedre kommunikasjon med fansen fremover.

- Jeg har kommunisert med eieren. Jeg har fått en personlig unnskyldning. Jeg vet at de har kommunisert med andre enn meg. Jeg har et godt forhold. De lytter til supporterne. De lytter til meg. Jeg er sikker på at det vil ble bedre kommunikasjon, sier Solskjær