Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Spurs-spillerne ble tatt på senga av Alli-vraking

Tottenham-stjernen Dele Alli kobles til europeisk toppklubb etter å ha falt i unåde hos José Mourinho.

Tottenham-stjernene er forbløffet etter at manager José Mourinho valgte å vrake Dele Alli fra troppen i møtet med Southampton søndag.

Det skriver Daily Mail.

Mourinho: -Alle kan ikke starte

Alli, som heller ikke var med i troppen i Europa Leauge-møtet med Lokomotiv Plovdiv torsdag, kobles nå til en overgang bort fra Tottenham.

Før kampen mot Southampton sa Mourinho følgende om vrakingen:

- Det eneste jeg kan si er at jeg lot åtte spillere være igjen. De trente i dag tidlig. De er en stor gruppe, og Dele er blant dem. Alle kan ikke starte, og jeg kan ikke ha en benk uten forsvarsspillere. I de to siste kampene har Dele vært ute. Kanskje han er tilbake på tirsdag.

Mourinho åpner dermed for å slippe til Alli i møtet med Leyton Orient i ligacupen.

Thorstvedt: - Overraskende

TV 2s fotballekspert, tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt, legger ikke skjul på at han er overrasket over at Alli ser ut til å ha havnet i unåde hos Mourinho.

- Ja, egentlig. Han ble jo løftet fram som den som hadde best utbytte av trenerbyttet. Han hadde et enormt løft i begynnelsen, sier Thorstvedt til Nettavisen.

- Når noen overscorer, så blir det ofte sånn at vi tror at dette skal fortsette. Det gjør det jo ikke. I den Amazon-serien med Tottenham er det jo en del kødding om at han er dårlig på trening, sier Thorstvedt videre.

- Ja, han kalles lat av Mourinho noen ganger, men det virker jo også som at han liker Alli og sier det direkte til ham?

- Ja, han gjør jo det, men det er bare et utdrag vi får se der også, da. Det kan nok ha noe med innsatsen å gjøre. Det har alltid irritert Mourinho veldig, hvis noen sluntrer unna. Uansett om det er Pogba, Ndombele eller Dele Alli.

- Han er en spiller som spiller på små marginer hele veien. Når det ikke lykkes, ser det virkelig ræva ut, for han har ikke den innsatsen heller i bånn. Men klart, da han var på sitt beste og en del av et velfungerende maskineri, var det utrolig stas å se på ham. Jeg synes det er synd hvis han drar, for han er for meg litt Tottenham-DNA.

- Forhandler med PSG

Det hersker imidlertid liten tvil om at 24-åringen ikke lenger er blant portugiserens foretrukne spillere.

Ifølge The Telegraph skal Alli ha blitt tilbudt til Real Madrid som en del av Gareth Bale-handelen, uten at spanjolene bet på.

Nå melder samme avis at Tottenham forhandler med Paris Saint-Germain om et mulig sesonglangt utlån av midtbanespilleren.

Thorstvedt er usikker på om det er en god match.

- Da skal han inn i det stjernegalleriet der og ta sin plass og vise seg fram på trening. Det er mulig det henter fram det beste i han, men jeg er litt usikker. Han har jo gått fra å være selvskreven på landslaget til ikke å være i troppen engang, sier Thorstvedt.

- Jeg synes jo det er dumt når gode fotballspillere ikke får spilt fotball, så hvis han ikke er med i Mourinho sine planer nå, så er det jo stas hvis han kan gå til et sted der han kan spille fotball, men PSG er vel ikke akkurat stedet som garanterer det aller mest, sier den tidligere Tottenham-keeperen videre.

Minst like overraskende er det at ESPN hevder Jesse Lingard kan bli hentet inn som Dele Allis erstatter. Lingard er for tiden ute i kulden i Manchester United.

Overgangsvinduet stenger 5. oktober.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken