Ifølge både den velinformerte journalisten Gianluca Di Marzio og franske RMC skal Tottenham være svært nær en avtale for franske Tanguy Ndombele.

Midtbanespilleren til Lyon vil koste Premier League-klubben rundt 62 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 600 millioner norske kroner.

Ifølge RMC er dette budet innenfor det Lyon ønsker for spilleren og avisen skriver at Tottenham dermed kan ta det neste steget mot å signere spilleren.

22-åringen, som har spilt fire landskamper for Frankrike, skal være tiltenkt rollen som erstatter for Moussa Dembele i Spurs. Han forlot klubben i januarvinduet.

Ndombele er regnet som én av de mest spennende midtbanespillerne i Europa og har spilt regelmessig for Lyon i Ligue 1 de to siste sesongene.

22-åringen startet karrieren i Amiens, før han ble hentet til Lyon i 2017. Den franske storklubben hentet han først på lån, men gjorde overgangen permanent året etter.

Ndombele kan bli Tottenhams første store signering siden sommeren 2017 da klubben hentet folk som Dawinson Sanchez, Serge Aurier og Lucas Moura.

Til tross for få innkjøp de siste årene har londonklubben levert bra i både Premier League og europacupen. Forrige sesong gikk Tottenham hele veien til finalen i Champions League, der det til slutt ble tap for Liverpool.

Spurs ble nummer fire i Premier League sist sesong.