Giorginio Wijnaldum var usedvanlig ærlig da nylig fikk spørsmål om hvordan den første tiden i PSG har vært etter overgangen fra Liverpool i sommer.

- Jeg kan ikke si at jeg er helt lykkelig. Situasjonen er ikke slik jeg ønsker den skal være. Nå må jeg jobbe hardt for å snu det, uttalte nederlenderen nylig til NOS.

Se oppladningen til storkampen med høydepunkter og reportasjer her:

- Fryses ut

Nå kommer den franske avisen L'Equipe med opplysninger som kan forklare hvorfor den tidligere Liverpool-spilleren ikke er helt fornøyd med tingenes tilstand.

Etter å ha startet de fire første kampene i Ligue 1 denne sesongen, har Wijnaldum stort sett vært nødt til å avfinne seg med en plass på benken siden.

Ifølge L'Equipe har han i tillegg blitt fryst ut av flere av lagets største stjerner.

Et stort antall PSG-spillere snakker spansk eller portugisisk, og de søramerikanske spillerne, med Lionel Messi, Neymar og Angel Di Maria i spissen, har en egen klikk.

Paredes-konflikt?

Flere av disse spillerne skal nå ha vendt Wijnaldum ryggen og forsøker å fryse ham ut av laget. Avisen spekulerer i om bakgrunnen er at Wijnaldum konkurrerer med argentinske Leandro Paredes om en plass på midtbanen.

L'Equipe skriver at flere spillere skal ha vært lite støttende overfor Wijnaldum under treningene fordi de er bekymret for konkurransesituasjonen til Paredes.

Til tross for stadige rapporter om indre stridigheter, har PSG startet sesongen glitrende og leder Ligue 1 sju poeng foran Nice etter elleve serierunder.

Fredag kommer forrige sesongs seriemester Lille på besøk til Parc des Princes i Paris.