*Nettavisen* Sport.

Hevder treneren nektet å selge Juventus-stjerne til Manchester United

 

BRA KLAFF: Douglas Costa (til venstre) serverte lagkameratene i Juventus to scoringer i storoppgjøret mot Napoli. Her jubler han for kampens første mål sammen med Sami Khedira. Foto: Jonathan Moscrop (Pa Photos / NTB scanpix)

Spilleragent sier den engelske storklubben gjorde flere forsøk på å hente Douglas Costa i sommer.

09.09.19 15:55

Juventus var innstilt på å kvitte seg med flere spillere i sommer etter innkjøpsfesten i de siste overgangsvinduene, men trener Maurizio Sarri satte foten ned for et salg av den brasilianske vingen Douglas Costa (28).

Overfor Daily Mail hevder Costas agent, Giovanni Branchini, at verken Sarri eller forgjengeren Massimiliano Allegri noen gang har vurdert å selge brasilianeren, tross stor interesse fra andre klubber.

Ifølge samme agent var Manchester United blant flere interesserte klubber fra England i sommer. Av de kjøpelystne Premier League-lagene skal Ole Gunnar Solskjær og kompani ha vært klart mest ivrige etter å hente kantspilleren.

- Interessen fra var veldig sterk Manchester United, en klubb som alltid har vist mye interesse for ham. Det var ikke den eneste klubben i England, men det var helt klart den mest aktive klubben av dem som var på sporet etter Douglas Costa, sier Branchini til den engelske tabloidavisa.

Skademareritt

To ulike muskelskader rammet brasilianeren fra begynnelsen av februar. Fra det tidspunktet og helt til sesongslutt i Italia spilte han ikke en eneste kamp. Dette gjorde at Costa bare fikk 17 kamper i Serie A sist sesong.

Manchester United var angivelig ute etter å utnytte den litt trøblete situasjonen, og gjøre et forsøk på å lokke 28-åringen til Old Trafford.

En overgang kom derimot ikke på tale da Maurizio Sarri fikk greie på hva som var på gang. Forrige sesongs Chelsea-manager ga ifølge Daily Mail klar beskjed om at Costa skulle bli i Juventus.

Klikk på bildet for å forstørre.  

BESTEMT HERREMANN: Maurizio Sarri er klar på hvordan han vil ha det i sin nye klubb Juventus. Her avbildet under sesongoppkjøringen da klubben møtte Atlético Madrid. Foto: Jonathan Nackstrand (AFP / NTB scanpix)

Skadene er nå leget, og Douglas Costa har imponert i oppstarten på den nye sesongen i Italia. Så langt har brasilianeren startet begge Juventus' seriekamper, og han sto for to målgivende pasninger i den dramatiske 4-3-seieren hjemme mot Napoli.

Glad i Juventus

- Douglas har hatt utallige problemer med helsa, og forrige sesong var han veldig ofte skadd. Han er veldig profesjonell og ønsker å komme seg tilbake etter en periode da det sto stille, påpeker Branchini.

- Juventus hadde aldri en intensjon om å selge ham, selv om United presset hardt på, tilføyer agenten.

Han påpeker også at Costa er glad i Juventus. Agenten bemerker at Premier League er en flott liga, før han gjentar at Manchester United har mislykkes med alle forsøk på å hente klienten så langt.

Med Sarri som ny trener jakter Juventus denne sesongen på sitt niende strake seriemesterskap. Klubben akter å gjør det enda et hakk hvassere også i Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.