Ifølge Manchester Evening News skal Manchester United ha fått et bud på Watford-vingen Ismaila Sarr avslått mandag kveld. Håpet er imidlertid ikke ute.

Overgangsvinduet for kjøp av spillere mellom klubbene i det engelske ligasystemet er nemlig åpent helt til 16. oktober og slik sett kan partene forhandle videre om Sarr.

LES OGSÅ: Uniteds Dembélé-overgang har kollapset: - Klok avgjørelse

Det er imidlertid en stor hake. Skal Sarr kunne bli registrert for spill i Champions League denne høsten, må overgangen fullføres allerede tirsdag.

- United ønsket lån

Lokalavisen skriver at United nærmest er desperate etter å få inn en ving til førstelaget, men at forsøk på å hente Jadon Sancho og Ousmane Dembele gikk i vasken. United skal ha forsøkt å få til et lån av Watfords Sarr mandag kveld.

Championship-klubben på sin side ønsker et rent salg av spilleren og verdsetter mannen som imponerte stort i Premier League sist sesong til 45 millioner pund. Det tilsvarer rundt 535 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Carragher skjønner seg ikke på Klopp sitt valg: - Jeg er helt uenig

Manchester Evening News skriver at Watford skal være ivrige etter å selge 22-åringen om de mottar et bud i nærheten av det de ønsker for spilleren.

Uniteds bud skal ha vært et lån og en opsjon på kjøp verdt 25 millioner pund. Lokalavisen hevder at United fortsatt foretrekker en låneavtale.

Tidligere i dette overgangsvinduet har Sarr også vært koblet med Liverpool, men de røde endte opp med å signere Diogo Jota til den posisjonen.

Aktive på deadline day

I Manchester United har spissen Mason Greenwood figurert som høyreving i flere kamper, etter at Daniel James har vært ute av laget en periode.

LES OGSÅ: Evra med ny tirade i Sky Sports-studio. Eksperten mener Solskjær lever farlig: - Den neste som må gå

Manchester Evening News skriver at det fortsatt er usikkert om United gjør et nytt forsøk på Sarr nå, eller om de venter med å styrke høyresiden til januarvinduet.

Old Trafford-klubben var svært aktive på overgangsvinduets siste dag mandag og hentet Alex Telles, Edinson Cavani, Amad Diallo og Facundo Pellestri.

De to sistnevnte kan begge spille på høyrevingen, men er i all hovedsak sett på som spillere for fremtiden.

United sikret seg også Donny van de Beek fra Ajax i dette overgangsvinduet.