Hevder United-ledelsen har bestemt seg for å ansette Solskjær permanent

Den britiske tabloidavisen The Sun hevder styret i Manchester United har bestemt seg for å ansette Ole Gunnar Solskjær permanent.

11.02.19 12:07

Ole Gunnar Solskjær har hatt en eventyrlig start på sin tid som midlertidig Manchester United-manager.

På elleve kamper har det blitt ti seirer, og i helgen var det nedrykkstruede Fulham som fikk unngjelde da United vant 3-0 og tok med seg alle poengene hjem til Manchester.

- Glazer snakket med Solskjær

Mandag, dagen før Champions League-møtet med Paris Saint-Germain, skriver de britiske tabloidavisen The Sun at United-styret allerede har bestemt seg.

Ole Gunnar Solskjær blir ifølge avisen tilbudt jobben som permanent Manchester United-manager, men hevder avtalen ikke blir offentlig før til sommeren.

United-medeier Avram Glazer så lørdagens overkjøring av Fulham fra tribuneplass og skal etter kampen ha snakket med Solskjær i garderoben på Craven Cottage.

Amerikaneren skal også ha gjort det klart overfor Solskjærs agent Jim Solbakken, at han ønsker Solskjær som manager også neste sesong.

Oddsen synker

De engelske bookmakerne støtter rapportene fra de britiske avisene, og oddsen på Solskjær som permanent Manchester United-manager er satt til 1,25.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Oddsen på Maurucio Pochettino, som etter sparkingen av José Mourinho ble pekt ut som favoritt til å ta jobben, er nå oppe i fire ganger pengene.

Etter at en topp fire-plassering syntes håpløst etter 3-1-tapet for Liverpool før jul, lever håpet igjen for fullt etter at Solskjær har ledet laget til åtte seirer og én uavgjort på ni ligakamper.

Tirsdag spiller Manchester United den første av to åttedelsfinaler mot den franske storklubben Paris Saint-Germain i Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag