Det ble nok en tøff kamp for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på lørdag da byrival City kontrollerte inn en 2-0-seier.

Nå har kristiansunderen gitt trenere og spillere som ikke skal i aksjon for sine respektive landslag de neste dagene en uke fri, skriver blant andre Daily Mail.

Solskjær skal selv ha blitt observert på flyplassen i Manchester mandag ettermiddag sammen med kona Silje og sine to sønner Elijah and Noah, på vei til Norge.

Les også: Rio Ferdinand har endret mening om Solskjærs United

- Overrasket

Avgjørelsen kommer ifølge Daily Mail overraskende på både spillere og trenere grunnet den tøffe situasjonen klubben for øyeblikket står i.

48-åringen har mottatt massiv kritikk den siste tiden for Uniteds tap i seks av deres tolv siste kamper, der de blant annet har vært sjanseløse mot rivalene Liverpool og Manchester City.

De siste rapportene fra journalister med kjennskap til klubben meldte imidlertid senest mandag at Solskjær trolig vil lede laget i den neste kampen mot Watford lørdag 20. november.

Les også: Scholes slakter United-spiller: - Ubrukelig

Solskjær: - Ingen bedre medisin

Med en rekke spillere ute på landslagsoppdrag håper nordmannen at flere får gode opplevelser med landslagene.

- Spillere er også mennesker og når man taper en kamp er det ingen bedre medisin enn å vinne en kamp og få selvtillit ved å vinne, sa Solskjær etter tapet for City.

- De som drar bort gjør forhåpentligvis det, og for oss handler det kun om Watford.

Les også: Mener Conte gambler med karrieren: - Han setter sitt eget rykte på spill

Samtidig kom Solskjær med en klar oppfordring til sine egne spillere før kampen mot Joshua King og co.

- Vi må komme ut mot Watford som et virkelig skadet dyr og komme oss tilbake dit vi kan være. Det er den eneste måten å forholde seg til dette og angripe denne situasjonen.

Samtidig var han ærlig på at landslagspausen kom på et passende tidspunkt for laget etter rekken med svake resultater.

- Ja, det korte svaret er at den har kommet på et bra tidspunkt for oss.

- Som gruppe har vi hatt en vanskelig periode og vi har kommet gjennom det, men det var et stort steg tilbake, sa Solskjær.