Det The Telegraph som melder at Donny van de Beek ønsker å ta en prat med Manchester United-manageren om rollen sin i Premier League-klubben.

Midtbanespilleren ble hentet for rundt 40 millioner pund før den nylig avsluttede sesongen, men nederlenderen har slitt med å få spilletid i United.

I Europa League-finalen, der United til slutt tapte mot spanske Villarreal på en dramatisk straffesparkkonkurranse, fikk ikke van de Beek noe spilletid.

Teleraph skriver at 24-åringen nå ønsker å ta en alvorsprat med Solskjær om situasjonen senere i sommer. Van de Beek er for tiden på landslagsoppdrag.

LES OGSÅ: Rudiger glemmer aldri De Rossis ord etter rasistiske rop fra tribunen

- En katastrofe for ham

Det at nederlenderen ble totalt oversett i løpet av de 120 minuttene av Europa League-finalen, skal ifølge avisen ha vært tøft for ham. Da Solskjær trengte friske bein valgte han å sette inn Fred framfor den mer offensive 24-åringen.

Telegraph omtaler nordmannens valg som en «katastrofe» for midtbanemannen.

Siden van de Beek ikke var blant de 17 spillerne Solskjær så som aktuelle for finalen i Gdansk, skal 24-åringen nå være usikker på sin posisjon i United-troppen.

Den tidligere Ajax-spilleren har hatt fin utvikling de siste årene, men etter overgangen til United føler mange nå at han er i ferd med å stagnere.

LES OGSÅ: Telegraph: - Solskjær blir tilbudt ny kontrakt

I løpet av sin første sesong i klubben har van de Beek fått totalt 36 kamper, men mange av dem som innbytter. Han har vært involvert i 19 ligakamper. Han har kun spilt fra start i fire ligakamper og startet tre kamper i ligacupen, tre i Champions League, fire i FA-cupen og én i Europa League i sin første United-sesong.

- Jeg er en tålmodig person, men jeg dro selvsagt hit for å spille så mye som mulig. Jeg føler også at de minuttene jeg har spilt og de gangene jeg har kommet inn, så har jeg vist at jeg tilfører dette laget noe, sa van de Beek selv tidligere i sesongen.

LES OGSÅ: Straffevalget til Fernandes vekker oppsikt: - Jeg vet ikke hva han tenkte på

Solskjær: - Han vil spille mer

Ole Gunnar Solskjær har tidligere uttalt at han er klar over at nederlenderen ønsker mer spilletid, men påpeker at 24-åringen har en profesjonell holdning.

- Jeg vil ikke si at Donny er fornøyd. Han vil selvsagt spille mer, men han gjør jobben sin på en bra måte. Vi gjør det bra og har gode spillere i hans posisjon, sa han.

- Han stoler på sine egne kvaliteter. Han er stillferdig, men har selvtillit. Innerst inne vet han at han er god nok og han må bare vente på sjansen, sa Solskjær.

LES OGSÅ: Villarreal-profilen fant fram mobilen og sendte en hilsen til Liverpool

I Nederland har situasjonen til stjernen fått mange til å reagere i løpet av sesongen. En rekke profilerte fotballfolk har tatt til orde for at de Beek må bytte klubb.

De Boer: - Blir behandlet bra

Nederland-trener Frank De Boer er blant dem som mener at profilen ikke kan fortsette med å sitte på benken i kamp etter kamp veldig lenge.

- Han må ta en evaluering etter denne sesongen. Han må spørre seg selv, hvor står jeg? Har jeg sjansen til å lykkes her, eller ikke? Hvis ikke, så må han flytte på seg.

LES OGSÅ: Hevder Pochettino er i forhandlinger med Tottenham

- Vi får se hva som skjer neste sesong. Kanskje blir han i Manchester United eller kanskje kommer en annen klubb på banen? Han har uansett ikke panikk. Han har sagt til manageren at han trives i United fordi klubben behandler ham veldig bra. Han føler seg elsket der, sa De Boer i et intervju om de Beek nylig ifølge Telegraph.

Et godt EM-sluttspill kan kanskje være det som får fart på van de Beek igjen. Nederland møter Østerrike, Nord-Makedonia og Ukraina i gruppespillet der.