Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har hatt noen tøffe uker den siste tiden, med mange skuffende resultater. Den største ydmykelsen kom i 5-0-tapet mot Liverpool hjemme på Old Trafford, samt å bli overkjørt av Manchester City en uke senere.

Nå hevder The Telegraph at flere Manchester United-spillere er frustrerte på Solskjær. Frustrasjonen skal komme fra spillerne som har fått lite spilletid denne sesongen.

Les også: Keane sin slakt av United-stjerne skaper sterke reaksjoner: - Det er mobbing

- Økende frustrasjon

Ifølge The Telegraph føler flere United-spillere seg villedet med tanke på hvor mye spilletid de har fått denne sesongen, samt at en økende frustrasjon over Solskjærs motvilje mot å rotere på laget til tross for flere skuffende resultater har begynt å vokse.

Les også: Rundspilte Solskjærs menn. Nå kommer stjernen med en avsløring

Den engelske storavisen skriver at Solskjær var fast bestemt på å ha en stor spillertropp denne sesongen, noe han skal ha følt skal ha vært avgjørende for Uniteds håp om å konkurrere på flere fronter denne sesongen.

Nordmannen innrømmet også før sesongen at noen spillere spilte for mye forrige sesong, hvor blant andre Bruno Fernandes ble nevnt. Portugiseren spilte hele 58 kamper for United forrige sesong.

Les også: Hevder United-spillerne er overrasket over Solskjærs valg i landslagspausen

- Ikke fått ønskene oppfylt

Dermed skal spillere som Donny van de Beek, Jesse Lingard, Dean Henderson, Eric Bailly, Alex Telles, Diogo Dalot, Juan Mata og Anthony Martial ha gått inn i denne sesongen med forventninger om mer spilletid, skriver The Telegraph.

Men til tross for seks tap på de tolv siste kampene, har Solskjær stort sett vært lojal mot samme gruppe spillere.

Les også: Ekspertene i tottene på hverandre under Solskjær-diskusjon

Dette skal angivelig ha ført til en økende frustrasjon blant deler av spillergruppen, spesielt spillerne som takket nei til overganger bort fra klubben i sommer i troen på at de kom til å få regelmessig spilletid i United denne sesongen.

Disse ønskene skal stort sett ikke ha blitt oppfylt, til tross for at Manchester United har slitt stort. Enkelte spillere skal ifølge The Telegraph fortsatt ha troen på at situasjonen kan forbedre seg.

Lite spilletid på flere stjerner

En av spillerne som har fått lite tillit av Solskjær er van de Beek. Nederlenderen har bare startet fire Premier League-kamper siden han ble hentet fra Ajax for 40 millioner pund i september i fjor. Han har bare spilt 15 minutter i ligaen denne sesongen.

Lingard har enda ikke startet en ligakamp denne sesong, selv om han har kommet inn fra benken og scoret to mål. Ifølge The Telegraph skal flere klubber være ute etter han og van de Beek.

Les også: Mener United-spillerne behandles som idioter: - Kjenner dem ikke igjen

Bailly hadde bare spilt en Ligacup-kamp før han nylig ble kastet inn på laget mot Atalanta og Manchester City på grunn av skader i Uniteds forsvar. Telles startet samme Ligacup-kamp som Bailly, og har bare fått ett innhopp i Premier League.

Dalot har startet to kamper denne sesongen, samt fått to innhopp. Martial har havnet bak Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford, Edinson Cavani, Mason Greenwood og Jadon Sancho i køen om spilletid, og har bare startet to kamper denne sesongen.

Henderson har ikke klart å utkonkurrere David de Gea om keeperplassen i United, og har bare startet en Ligacup-kamp denne sesongen.

På lørdag møter Manchester United Watford klokken 16.00. Den påfølgende uken venter kamper mot Villarreal, Chelsea og Arsenal.