Presset på Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har økt betydelig etter det ydmykende 0-5-tapet hjemme mot Liverpool.

Både britiske Duncan Castles i hans Transfer Window Podcast og italienske Fabrizio Romano mener å vite at Antonio Conte gjerne vil lytte hvis Uniteds er ute etter en ny manager og tar kontakt.

Mandag ettermiddag melder The Guardian-journalist Jamie Jackson at Manchester United-direktør Richard Arnold skal ha avlyst dagens avtaler for å snakke om situasjonen med klubbeier Joel Glazer.

Les også: Får Manchester United-legenden til å reagere: - Mangel på respekt

Hos ESPN skriver Mark Ogden at Solskjær må kjempe for å beholde jobben, ettersom en betydelig del av Uniteds spillerstall skal ha mistet tilliten til ham.

Også Ogden skriver om Antonio Conte, og mener toppledelsen hos de røde djevlene vet at italieneren er innstilt på å jobbe på Old Trafford.

- Vurderer sparking

En rekke medier i England, deriblant Manchester Evening News og The Athletic, har tatt til orde for at United nå bør finne en annen manager som kan ta laget nærmere toppen.

Samuel Luckhurst er Manchester United-skribent for førstnevnte avis. Han mener at mandagens stemning rundt klubben minner «uhyggelig» om dagen før Solskjærs forgjenger, José Mourinho, fikk sparken som Manchester United-manager.

Les også: Ekspert etter ydmykende tap: - To ting avgjør skjebnen til Solskjær

Også da var det ifølge Luckhurst «mistenkelig» stille før Mourinho ble avskjediget en tirsdag morgen.

«Manchester Evening News erfarer at klubbens ledere vurderer sterkt å sparke Solskjær før Uniteds neste kamp mot Tottenham på lørdag», skriver Luckhurst i Manchester Evening News, før han tilføyer at klubben ikke har svart på henvendelser mandag.

Fabrizio Romano påpeker at Conte bare er én av mange som kandidater som ville vært interessert i en jobb på Old Trafford, men at klubben ikke har foretatt seg noe til nå. Han kommenterer den tidligere Inter- og Chelsea-trenerens navn spesielt av én grunn: Rykter om at Conte er uinteressert i å jobbe for United stemmer ikke, ifølge Romanos kilder.

Romano spesialiserer seg på nyheter om fotballoverganger, og har tidvis også oppdrag for medier som The Guardian og Sky Italia. Han bemerker at nordmannens jobb så langt har blitt beskyttet av United-ledelsen.

Samtidig hevder han Manchester Uniteds styre ikke har diskutert Solskjærs framtid etter braktapet mot Liverpool, men at man skal ta en ny beslutning om rollen til den pressede manageren de nærmeste timene eller dagene.

Skeptisk til Conte

Sky Sports-ekspert og tidligere Manchester United-profil Gary Neville er derimot skeptisk til å kvitte seg med sin tidligere lagkompis Solskjær.

Neville uttalte seg om kristiansunderens og Uniteds situasjon i Super Sunday-sendingen til Sky Sports etter Liverpools nedsabling på Old Trafford.

- Presset etter denne kampen kommer til å være uutholdelig noen steder. Styret har gjort det klart at de støtter manageren, og at han fortsetter. Et resultat som dette undergraver det. Det er det ingen tvil om.

Neville mener Manchester United er nødt til å endre på noe, men tror Solskjær får sjansen til å gjøre endringer, selv om presset øker fra alle kanter.

Han tror dog ikke United kommer til å hente en manager som et kortvarig prosjekt igjen. Da mener han kandidaturet til Conte, en av de hyppigst nevnte kandidatene som eventuelt kan overta etter Solskjær, faller.

- Grunnen til at styret holder stø kurs er det som skjedde med José Mourinho, og med Louis van Gaal. De kommer ikke til å hente inn «hitman» igjen som skal gjøre en jobb i et par sesonger.

- Conte er tilgjengelig, men jeg ville ikke hentet ham til Manchester United. Jeg tror ikke Antonio Conte passer i klubben. Jeg ser ikke hvordan det passer, påpeker den tidligere høyrebacken.

Neville poengterer at en trener med en temmelig særegen spillestil, som Louis van Gaal, ikke fungerte på Old Trafford. Sky Sports-eksperten understreker at han ikke avviser en ny manager kan komme inn i United og gjøre det bra, men har altså liten tro på Conte.

- Ser ingen annen utvei

BBC Radio-ekspert Chris Sutton mener argumentene for å beholde Solskjær svinner med de skuffende resultatene denne høsten.

- Det er ikke sånn at Ole Gunnar Solskjær ikke har fått alle våpnene han trenger denne sesongen. Vi har støttet Solskjær, men nå har det gått nesten tre år, og med innkjøpene før sesongen trodde man at de skulle kjempe om ligatittelen, argumenterer Sutton, før han legger til:

- Men jeg ser ikke noen annen utvei. Han er vel nødt til å gå, eller hva?

Morten P: Selve resepten på en United-managers undergang

Engelske medier trekker fram flere statistikker som viser at Manchester United sliter voldsomt defensivt i Premier League denne sesongen.

Med bare 104 vellykkede taklinger er United svakest av samtlige PL-klubber i den kategorien, ifølge BBC. Sky Sports påpeker at Manchester United i ligasammenheng har gjort flest feil som har ført til målsjanser imot.

Samtidig har United bare holdt nullen i én av ni ligakamper. Bare Newcastle og Watford er verre med null «smultringer».