Ett og et halvt år etter Donny van de Beeks overgang til Manchester United har nederlenderen fortsatt til gode å vise seg nevneverdig fram foran Old Trafford-fansen.

Nå kan det gå mot et utlån for Van de Beek. Ifølge den velinformerte journalisten Fabrizio Romano presser Crystal Palace på for en låneovergang, mens også spanske Valencia har blitt koblet til 24-åringen.

Lokalavisen Manchester Evening News, med United-kjenner Samuel Luckhurst i spissen, melder nå at Van de Beek er opprørt over situasjonen i United. Klubben skal nå vurdere om de vil la ham dra på et utlån.

Les også: Hevder Manchester United kan sette managerjakten på vent

- Han angrer

Ifølge Luckhurst, som skal ha kilder tett på garderoben, føler Van de Beek seg «villedet» etter at han ikke har startet én ligakamp denne sesongen.

Allerede i fjor sommer var det angivelig aktuelt med et utlån til Everton, men da skal nederlenderen ha slått seg til ro med å bli værende etter samtaler med daværende manager Ole Gunnar Solskjær.

Siden den gang har det totalt blitt fire kamper fra start - tre i Champions League og én i ligacupen.

- Sett i ettertid skal Van de Beek angre på å ha lyttet til Solskjærs råd, skriver Luckhurst.

Les også: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

- Rangnick vil ikke låne ham ut

Overgangsvinduet som nå er åpent stenger som kjent 31. januar.

Noe som imidlertid kan det gjøre det vanskelig for en overgang nå, er at midlertidig manager Ralf Rangnick skal ha et ønske om å beholde ham.

Les også: Blakstad klar for Manchester City: - Den største overgangen fra norsk kvinnefotball noensinne

Tyskeren har i de siste kampene gått over til en 4-3-3-formasjon, men med en liten bredde blant midtbanespillerne skal Rangnick ikke være fan av å la Van de Beek dra.

Tidligere i januar har United blitt koblet til nye midtbanespillere, men enn så lenge går det mot et rolig vindu for de rødkledde.