Gå til sidens hovedinnhold

Hevder Zidane angrer på Ødegaard-avgjørelse

Det hevdes at Zinedine Zidane angrer på at han lot Martin Ødegaard dra på utlån i januar.

I januar gikk Martin Ødegaard på utlån fra Real Madrid til Arsenal etter å ha slitt med lite spilletid i den spanske hovedstaden.

Drammenseren imponerte til tider stort forrige sesong på utlån i Real Sociedad, men i Madrid ble det færre muligheter til å vise seg frem.

I løpet av høstsesongen var Ødegaard bare involvert i syv kamper for Real Madrid i La Liga, og han skal dermed ha ønsket å bli leid ut for å få mer spilletid.

Les også: Hevder Juventus-spillerne reagerer på særbehandling av Ronaldo

Enorme skadeproblemer

I Arsenal har nordmannen etter hvert spilt seg inn i London-klubbens førsteellever, og til tider han han også imponert stort.

Samtidig har Real Madrid slitt stort med skadeproblemer i den stjernespekkede troppen. Ifølge Transfermarkt har den spanske storklubben hatt over 60 skader denne sesongen.

Til tross for skadeproblemene har Real Madrid gjort sakene sine forholdsvis bra. De kom seg til semifinalen av Champions League, hvor det ble exit mot Chelsea, og de er med i kampen om La Liga-tittelen.

Med to kamper igjen å spille ligger Real Madrid som nummer to på tabellen, to poeng bak Atletico Madrid. Byrivalene hadde tidligere i sesongen en stor luke ned til Real Madrid.

Les også: Avslører Chelsea deres neste storsignering her?

Hevder Zidane angrer

Men til tross for at Madrid fortsatt henger med i kampen om ligagullet, hevder den spanske nettavisen Defensa Central at Zinedine Zidane angrer bittert på at han lot Ødegaard gå på lån til Arsenal midt i sesongen.

Defensa Central hevder at Zidane skal uttrykt at Real Madrid allerede hadde vunnet La Liga denne sesongen hvis Ødegaard ikke hadde dratt på utlån.

Grunnen til det skal være at Ødegaard ville vært en viktig mann for Zidane når Real Madrid har slitt som verst med alle skadene.

Skadeproblemene har gjort at Zidane har hatt få muligheter til å rotere på laget, og han har ved flere anledninger vært nødt til å bruke spillere fra klubbens andrelag - Real Madrid Castilla.

Ifølge Defensa Central skal Zidane ha uttalt at å la Ødegaard dra skal «har gjort mye skade» på klubbens håp om å løfte La Liga-trofeet.

Les også: Messi tjente over en milliard, men én idrettsutøver tjente enda mer i 2020

Taus om egen fremtid

Ødegaards utlån til Arsenal varer ut denne sesongen. Etter det skal han i teorien tilbake til Real Madrid.

Drammenseren selv er ganske hemmelighetsfull om fremtiden sin. I et intervju med TV 2 for en snau måned siden sa han dette om hva fremtiden bringer.

- Jeg trives der jeg er og koser meg mye, så får vi se hva som skjer til sommeren.

Den spanske storavisen Marca har tidligere slått fast at Ødegaard er en av Real Madrids spillere som ikke er til salgs denne sommeren.