Ifølge Sky Sports og Guardian-journalist Fabrizio Romano skal Zidane ha bestemt seg for å forlate Real Madrid med umiddelbar virkning.

Zidane er inne i sin andre periode som manager i storklubben fra Madrid, men nå rapporteres det altså at han er ferdig i klubben for andre gang.

- Dere tror kanskje at jeg viker unna ansvaret eller drar når ting blir komplisert, men nei, aldri, uttalte Zidane om sin egen fremtid 15. mai.

Den spanske avisen AS melder også at Zidane er ferdig i klubben og at avgjørelsen er endelig. Zidane skal ha gitt beskjed til klubbens ledere og spillerne om sitt valg.

Zidane skal ifølge avisen ha bedt om noen dager til å tenke på sin endelige avgjørelse etter siste seriekamp. Onsdag skal franskmannen ha bestemt seg. AS skriver at Zidane skal ha kommunisert sin beslutning direkte til spillerne.

Det hevdes videre at Real Madrid nå ha kontaktet italienske Massimiliano Allegri og klubbelgenden Raul med tanke på å overta som klubbens manager. Også Antonio Conte skal ha dukket opp som et alternativ etter at han var ferdig som Inter-manager tidligere onsdag.

Også ESPN melder sent onsdag at Zidane er ferdig som Real Madrid-manager.