*Nettavisen* Sport.

Hevder Zidane vil bruke James og Bale for å sikre seg Paul Pogba

USIKKER FREMTID: James Rodriguez og Gareth Bale kan forlate Real Madrid etter sesongen.

USIKKER FREMTID: James Rodriguez og Gareth Bale kan forlate Real Madrid etter sesongen. Foto: Paul White (AP)

Zinedine Zidane skal være villig til å gå langt for å sikre seg Paul Pogba.

Manchester United har for alvor funnet tilbake til vinnerformen, etter knallsterke trepoengere mot Tottenham og Manchester City på under en uke.

Det er ikke utenkelig at de to seirene gir en liten livbøye til Ole Gunnar Solskjær, som har vært under hardt press som United-sjef denne sesongen. Også disse to kampene ble spilt uten Paul Pogba - som stadig sliter med ankelen som har holdt han ute av spill siden september.

LES OGSÅ: Mandagens Premier League-rykter

Usikker fremtid for Real Madrid-stjerner

Mangel på spilletid hindrer dog ikke Zinedine Zidane i å ønske seg franskmannen til Real Madrid, hevder Daily Mail - som legger til at Zidane er klar til å sende to Real Madrid-profiler til Old Trafford for å få nettopp det til å skje:

Gareth Bale og James Rodriguez.

Mail skriver at de to spillerne er vurdert som overflødige på Santiago Bernabeu, men det er lite trolig at United vil imøtekomme forslaget om en ren byttehandel - all den tid klubben verdsetter Pogba til minst 150 millioner pund, skriver avisen. Så gjenstår det å se om gigantklubben fra Spania er villig til å betale et mellomlegg i tillegg til de to spillerne.

CUPFINALEN: Profilen forklarer denne merkelige detaljen

Real Madrid skal ha forsøkt å hente Pogba også før denne sesongen, men ettersom klubben hentet inn spillere som Eden Hazard, Luka Jovic og Rodrygo, og ikke klarte å hente inn nevneverdig med midler på spillersalg, ble en Pogba-avtale lagt på is.

Klikk på bildet for å forstørre. ETHIAD: Paul Pogba var på plass på Ethiad for å støtte laget sitt i Manchester-derbyet.

ETHIAD: Paul Pogba var på plass på Ethiad for å støtte laget sitt i Manchester-derbyet. Foto: Phil Noble (Reuters)

- Det er opp til meg

Pogbas fremtid i Manchester United er altså stadig usikker, men fremtiden til Solskjær ser plutselig langt lysere ut etter den siste ukas gode resultater.

Uniteds store akilleshæl denne sesongen har vært at de ikke har klart å gjenskape formen fra storkampene mot antatt dårligere motstand - og det er et problem Solskjær adresserte etter seieren mot Manchester City på søndag.

LES OGSÅ: Hevder Solskjær inviterte Keane til treningsanlegget for »pep talk»

- Det er opp til meg å sørge for at spillerne mine er klar over at de må kjempe for å vinne hver eneste fotballkamp. Du må gjøre deg fortjent til å vinne kamper. Noen ganger skjer det ved å bevege ballen fortere eller vinne ballen tilbake - det er mange måter å vinne fotballkamper på, sa nordmannen ifølge The Guardian.

Så langt denne sesongen har United tapt mot Crystal Palace, West Ham, Newcastle og Bournemouth i Premier League, et problem Solskjær ikke hadde selv da han var United-spiller.

- Vi skal jobbe med det mentale hos spillerne. Vi har tapt kamper på marginer, men hvis du ser bak resultatene er ikke jeg like negative som dere (media). Hvis spillerne mine hadde sagt at de ikke følte seg klare for storkampene, da hadde vi hatt et problem. Da måtte jeg virkelig jobbet med mentaliteten, for da jeg spilte var det sånn vi vant serien. Vi ga aldri bort poeng til svakere lag. Premier League er vanskelig, hvis du ikke har den rette mentaliteten får du heller ikke resultater. Jeg skal jobbe med det, sa Solskjær.

De neste kampene i Premier League for Solskjær og Manchester United er mot Everton, Watford, Newcastle og Burnley.

Annonsebilag