*Nettavisen* Sport.

Hevner seg på gamleklubben

Foto: AFP/Scanpix

Southend-manager Phil Brown skal opp mot gamle kjente i Premier League-laget Hull i lørdagens FA-cup runde.

25.01.14 16:06

Sportspills meny lørdag
Oddstips 2: Ingen Wednesday på lørdag

Tippetips: City tar alt
V75 Bjerke: Jokerpotten er i spill
V5 Bjerke: Hamre har V5-bankeren
V65 Charlottenlund: Carsten byr på en norgeskjenning

Lørdagens langoddsprogram består av engelsk FA-cup der det kryr av interessante oppgjør. Bundesligaen i Tyskland sparkes i gang igjen etter vinterpausen og i alle andre viktige europeiske land ruller seriefotballen for fullt. All den tid det nå er under to uker til Sotsji-OL starter er det også rimelig lite med vintersportdueller.

Dagens langskudd
Southend - Hull H 3,95

Engelk FA-cup der League Two-laget Southend skal opp mot Premier League-laget Hull. Det spesielle med denne kampen er at Southend ledes av Phil Brown, mannen som stod bak Hulls "oppreising" for noen år siden. Southend står med sterke 5-4-1 på sine ti siste seriekamper og innehar femteplassen i League Two i øyeblikket. Hull på sin side leverer klart godkjent i Premier League, men dette er som kjent cup. 3,95 på at Southend tar denne frister og kan absolutt forsvares som et langskudd.

Blackpool - Doncaster B 3,50
Etter grufulle 1-1-8 på de ti siste seriekampene var det over og ut for Paul Ince som manager i Blackpool, som til de grader overpresterte i starten av sesongen. Og til tross for at laget kun har sanket sammen 4 poeng på sine ti siste seriekamper, er det åtte poeng ned til nedrykksstreken. Og på den plassen (tredje sist) ligger dagens motstander Doncaster, som ga Uwe Rösler og hans Wigan en leksjon sist helg om at det ikke er free rides i engelsk fotball og beseiret Wigan 3-0. Oddsens i dagens kamp må være feilsatt og 3,50 på at Doncaster tar alle tre poengene er blant dagens mest interessante langskudd.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Nürnberg - Hoffenheim H 2,40
Tysk Bundesliga som tjuvstartet etter vinterpausen fredag kveld når Bayern München vant sin femtende seriekamp denne sesongen når laget tok en sterk 2-0 seier borte mot Borussia Mönchengladbach.

Nürnberg presterte altså kunststykket å ikke vinne en av første dels sytten seriekamper og endte opp med 0-11-6. Det er meget sjelden at det skjer.

Bortesvake Hoffenheim står med 18 poeng etter høstsesongen og endte opp med snodige 1-5-3 på hjemmebane og 3-1-4 på bortebane. Stod med 2-2-4 på sine åtte siste seriekamper før vinterpausen, mens Nürnberg stod med 0-5-3.

Til tross for at det skiller sju poeng mellom lagene på tabellen, har Hoffenheim pådratt seg flere tap enn hjemmelaget. Ingen av lagene har noen spesielle fravær i mannskapene sine.

Det er helt åpenbart at det ligger en trepoenger i luften for Nürnberg nå, og da gjelder det å være på. 2,40 for dagens magefølelse-vinner er flott odds og her trakker vi til. Kampen kan heldigvis spilles som singel og blir vårt første oddstips denne lørdagen.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):
Kamp 44 FC Nürnberg - Hoffenheim 2,40 3,05 2,50
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.