RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Høgmo: - Nedrykk ikke tema

Sist oppdatert:
Trener Høgmo var en slagen mann etter kampen. Men Rosenborg vil klatre på tabellen mener treneren.

- Vi spiller en meget god taktisk kamp i første omgang, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen.

Høgmo mener at reduseringsmålet til Østenstad var med på å skape usikkerhet i Rosenborg-laget. Rosenborg har hatt en del utholdenhetstester i løpet av landslagssamlingen, og en kan spørre seg spørsmålet om utholdenheten er ett problem i Rosenborg. Lørdag virket laget kjørt på slutten av kampen og Viking framstod som ett bedre trent lag.

Kan Rosenborg rykke ned?

- Det er ikke ett tema, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen.

Han mener laget har gjort spillemessige fremskritt.

- Laget er i klar framgang, og vi har viktige seriekamper mot Molde og Odd, og vi kommer til å ta de nødvendige poengene som må til for å klatre på tabellen, sier RBK-treneren.

Blåser en lang marsj i toppscorertittelen
En tydelig skuffet tomålscorer, Thorstein Helstad, sier at toppscorer tittelen betyr fint lite, så lenge Rosenborg ikke klarer å ta med seg poeng hjem til Trondheim.

- Det er deilig å score mål igjen, men det betyr så lite når vi ikke klarer å holde på ledelsen. Vi spiller med stor selvtillit i første omgang, men det ødelegger en del at Viking får en kjapp redusering like etter vi går opp til 2-0, sier tomålscoreren til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere