RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høgmo: - Vi kan gå hele veien

Sist oppdatert:
Rosenborg skal møte Zenit i UEFA-cupens 16-delsfinale. Per-Mathias Høgmo er godt fornøyd med trekningen. - Veldig positivt, mener han.

- Det er en veldig positiv trekning. I likhet med oss er Zenit i oppkjøringen til en ny sesong, og er et lag som endte midt på treet i den hjemlige serien. De er et lag som står meget bra til oss, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen ikke lenge etter at 16-delsfinalene ble trukket Nyon.

Sjekk trekningen av UEFA-cupen her

Fullt fokus allerede
RBK-treneren startet umiddelbart med å ha fullt fokus mot oppgjøret som spilles på Lerkendal 15. eller 16. februar.

- Allerede nå har vi startet arbeidet med å finne en russisk motstander til vårt opphold på La Manga i februar. Vi skal møte FC København men jobber nå aktivt for å sikre oss en russisk motstander, nettopp med tanke på å være best mulig forberedt til kampene mot Zenit i UEFA-cupen, opplyser han.

Høgmo synes det spesielt hyggelig at Erik «Panzer» Hagen spiller for den russiske klubben.

- Det er veldig gøy at når vi først skulle møte et lag fra Russland, så spiller det en nordmann der. Jeg tror nok Erik Hagen gleder seg til å spille mot Rosenborg foran et fullstappet Lerkendal i februar, mener treneren.

- Tror du Panzer er villig til å gi noen tips foran kampen?

Tviler på Panzer-råd
- Jeg tror neppe Hagen er en slik gentlemann at han er villig til det. Så den utfordringen skal han få slippe, svarer Høgmo.

Rosenborg møter enten Bolton eller franske Marseille i neste runde om trønderne slår ut Zenit.

- Disse kampene tenker vi ikke på foreløpig. Vårt fokus er allerede på Zenit. Nå er det kun den kampen som teller fremover, slår Høgmo bestemt fast.

- Kan vinne hele turneringen
Han tror Rosenborg er gode nok til å vinne hele UEFA-cupen neste sesong.

- Når det gjelder UEFA-cupen, er vi gode nok til å gå hele veien. Resultatene i Champions League og det at vi slo ut Steaua i kvalifiseringen viser dette. Steaua vant jo sin gruppe C i UEFA-cupen, minner Rosenborg-bossen om.

- Men først handler det om kampen mot Zenit. På Lerkendal kan vi slå alle, og nå gjelder det å få et godt grunnlag foran bortekampen etter oppgjøret på Lerkendal, mener Høgmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere