RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Høgmo: - Vi kan slå hvem som helst

Sist oppdatert:
BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): - Vi kan slå hvem som helst, sier Per Mathias Høgmo etter at Norges U21-landslag vant 5-0 mot Luxembourg fredag.

NORGE U21 – LUXEMBOURG U21 5-0:Høgmo har vel nødvendigvis ikke bare prestasjonene mot lilleputtnasjonen Luxembourg i tankene når han kommer med et slikt utsagn. For til tross for resultatet, gikk det opp og ned, spesielt i førsteomgang. Noe sjefen sjøl var enig i.

- Vi hadde et lavt tempo i førsteomgang. Førsteomgang var ikke god. Alt i alt var det som forventet. Vi hadde en 15-16 målsjanser og scoret fem mål, så vi får vel si det var en greit gjennomført kamp, sier Høgmo til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Norge vant puljen sin og blir dermed seedet til play-off trekningen. Høgmo har ingen ønskemotstander, men mener laget er godt nok til å slå hvem som helst - og gå videre til EM-sluttspillet

- Vi har rimelige gode sjanser til å gå videre. Vi kan slå hvem som helst. Vi har møtt de antatt beste lagene og tar det som det kommer, konkludererHøgmo

Fornøyd med Karadas

Landslagssjefen var spesielt fornøyd med kaptein Azar Karadas. RBK-spilleren scoret tre mål og var den som utmerket seg mest.

- Azar var veldig god. Han har utviklet seg mye langs bakken og scorer tre mål.

- Synes du han kan være aktuell for A-landslaget?

- Ja. Han er vel en av de som de følger med på. I tillegg har vi jo også Jan Gunnar Solli og Brede Hangeland som allerede har spilt på A-laget. Og Erlend Hanstveit som er skadet, sier Høgmo.

Mandag får Norge svar på hvem de møter i play-off'en som spilles 15/16 og 18/19 november.

PS: Høgmo valgte å bytte ut innbytteren Simen Brenne. Mosse-spilleren kom innpå for Kristian Ystaas etter 13 minutter og forlot banen etter 76 minutter. Høgmo avkrevftet med en gang at det lå noe dramatisk bak byttet.

- Han spilte bra, men jeg gjorde det fordi jeg ville forsøke nye spillere, forklarte Høgmo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere