*Nettavisen* Sport.

Hicks selger

Foto: PAUL ELLIS (AFP)

Men ikke Liverpool.

19.08.10 15:35

Liverpool blir trolig ikke solgt på flere måneder, og noe salg før overgangsfristen 31. august er helt usannsynlig, melder lokalavisen Liverpool Echo.

Avisen mener at et salg av Liverpool fortsatt er minst to måneder unna, fordi Liverpool vil gjøre seg flid med å vurdere budene som er kommet inn.

Selger Dallas Stars
Tom Hicks, som eier Liverpool sammen med kumpanen George Gillett, har også andre presserende affærer å ta hensyn til. Hicks er nemlig i ferd med å selge NHL-klubben Dallas Stars og sin 50 prosents eierandel i klubbens arena American Airlines Centre, for rundt 300 millioner dollar, melder det amerikanske magasinet Forbes.

Ifølge Forbes vil kreditorene til Hicks Sports Group få tilbakebetalt rundt 200 millioner dollar som de har utestående.

Det er ikke kjent hvem som kjøper Dallas Stars, men det spekuleres i om mannen som eier Dallas NBA-lag Dallas Mavericks, Mark Cuban, står bak kjøpet.

I fjor solgte Hicks også sin eierandel i baseball-laget Texas Rangers.

Et salg av Liverpool er trolig det neste som står for tur, men det kan altså ta en god stund før det blir en realitet.

Frustrert budgiver
Det har frustrert en av budgiverne, den kinesiske forretningsmannen Kenny Huang, som skal ha kommet med et ultimatum til sjefene på Anfield. Han skal ha fortalt Liverpools styreformann Martin Broughton at budet hans må aksepteres raskt - ellers trekker han interessen sin.

Dersom Liverpool Echo har rett i sine spekulasjoner, vil trolig Huang trekke budet sitt.

Les også: Frustrert over Liverpool

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.