RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hilde GP åpner for OL-satsing

Sist oppdatert:
Jaktstarten i Falun skulle vært Hilde Gjermundshaug Pedersens farvel med internasjonal langrenn. Nå har 40-åringen lyst å satse frem mot OL.

- Jeg har hele tiden sagt at dette skulle være den siste sesongen, men det skjedde så mye under VM. Mesterskapet var en nedtur for meg. Jeg ble syk, og fikk bare gått ett individuelt renn, og føler at jeg ikke fikk vist hva jeg er god for.

Nå håper superveteranen at OL i Italia kan bli en bedre avskjed enn det VM ble.

- Jeg tar nok kanskje en sesong til. Jeg har ikke bestemt meg ennå, det kan fortsatt hende jeg gir meg, men jeg har mest lyst til å fortsette, innrømmer GP overfor SVT.

På dagens jaktstart i Falun ble Gjermundshaug Pedersen nummer seks, etter å ha ledet løpet halvveis. På skøytedelen ble det imidlertid for tøft å holde følge med suverene Marit Bjørgen.

- Jeg kom godt ut, og fikk fin flyt i klassiskdelen. Det var veldig moro å gå igjen, sier Hilde GP, som gikk sitt første renn etter VM.

- Jeg møtte veggen på skøytingen. Det har med sykdommen å gjøre - jeg hadde ikke noe å gi.

Hilde debuterte i vredenscupen som 19-åring - tilbake i 1984. Nå tyder det aller meste på at hun blir å se i løypene også neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere