RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Hilde og lagkompisene vant

Sist oppdatert:
Ankermann Tom Hilde sikret Akershus NM-gull, mens Anders Bardal satte bakkerekord.

De to duellantene hoppet for henholdsvis Akershus og Nord-Trøndelag i lagkonkurransen i normalbakken under hopp-NM i Sprova søndag.

Anders Bardal, som tok NM-gullet lørdag, hoppet også lengst under lagkonken. Han strakk seg ned til 111,5 meter og bakkerekord på hjemmebane i Steinkjer. Stilkarakterene tilsier dog at trønderen var nede i bakken før fallgrensen.

Men selv om Bardal var lengst, holdt det ikke til å sikre gullet for Nord-Trøndelag under svært varierende forhold i Sprova.

Akershus, med Kim René Elverum Sorsell, Espen Enger Halvorsen, Rune Velta og Tom Hilde på laget ble for sterke for hjemmehåpene, og sikret dermed gull.

Differansen ble til slutt på solide 35,5 poeng ned til Nord-Trøndelag, som stile med denne sterke kvartetten; Andreas Stjernen, Vegard Haukø Sklett, Ole Marius Ingvaldsen og nevnte Bardal. Det var Stjernen og Haukø Sklett som primært ble hoppet fra i sine dueller, som førte til den store totalforskjellen.

– Jeg er kjempefornøyd med superhoppet og godt fornøyd med NM for min del, sa Anders Bardal nede på sletta etter NM-sølvet.

Oppland tok bronsen.

PS! Både Hilde og Bardal hadde på Supermann-drakt under hoppdressen søndag. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere