RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: EPA PHOTO/SCANPIX)

Hingis-comeback etter tre år

Sist oppdatert:
Den tidligere sveitsiske verdenseneren Martina Hingis forsøker seg igjen på toppnivå.

De tre siste årene har hun ikke kunne spille mot de beste på grunn av skader i føttene. Men nå skal 25-åringen forsøke seg igjen.

Første nyttårsdag spiller hun i Gold Coast-turneringen i Royal Pines. I tillegg har hun fått wild card til Australian Open.

- Det blir tøft, men turneringen vil gi meg sjansen til å venne meg til den australske sommeren nå som det er vinter i Europa, sier hun ifølge B.T. og BBC.

Hingis er klar på sine målsetninger.

- Når man har vært nummer en på verdensrankingen i fire år, så vil man være den beste igjen og forhåpentligvis vinne Grand Slam-turneringer. Når jeg ser på topp ti-listen og ser at Lindsay Davenport, Mary Pierce, Amelie Mauresmo, Kim Clijsters og Justine Henin-Hardenne fortsatt henger med, så gir det meg visse forhåpninger.

Martina Hingis er den yngstev som har vunnet Australian Open. Hun gikk til topps som 16-åring i 1997 - uten å tape ett eneste sett. Hingis gjentok seieren i 1998 og 1999. Hun gikk også til topps i Wimbledon og US Open i 1997.

Australian Open er en av de fire Grand Slam-turneringene, og starter 16. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere