Gå til sidens hovedinnhold

Hingis satte rekord

Martina Hingis satte rekord da hun beseiret Ana Ivanovic i finalen i Pan Pacific Open på søndag.

Den tidligere verdenseneren tok sin femte tittel i denne turneringen, flere enn noen andre tennisspillere har klart før henne.

Utklassing
Hingis utklasset ifølge Reuters sin serbiske motstander, Ana Ivanovic, en av de mest fremadstormende spillerne på kvinnesiden i tennis. Kampen endte med settsifrene 6-4, 6-2, og var over på 71 minutter.

Ivanovic slo Hingis i strake sett i Montreal i fjor, deres eneste tidligere møte, men den femteseedete 19-åringen hadde ingen svar på Hingis' presisjon og gode vinkler.

Dette var den tredje tittelen til 26 år gamle Hingis etter at hun gjorde comeback i 2006.

Morsommere nå
- Det er dobbelt så deilig å vinne turneringer denne gang. Det pleide å være så vanlig for meg i 1997 og 1998, sa Hingis etter seieren.

Hun står nå med 43 titler i karrieren. Hennes forrige triumfer i Tokyo kom i 1997, 1999, 2000 og 2002.

- Jeg trodde aldri at jeg skulle få sjansen til å vinne turneringer igjen. Denne gang føles det som at jeg virkelig fortjener det. Jeg er mer stolt nå, forklarte Hingis.

La opp i 2002
Den sveitsiske tennisjenta la opp i 2002 på grunn av skadeproblemer. Hun vant fem Grand Slam før hun sluttet. I forrige måned spilte hun seg fram til kvartfinale i årets første Grand Slam, Australian Open.

Hingis vil være nummer seks på den verdensrankingen som blir offentliggjort mandag, mens Ivanovic vil klatre til 14. plass etter sin tredje finale på WTA-touren.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet