*Nettavisen* Sport.

Hinter om Dalglish

Foto: Paul Ellis / AFP

Liverpools eier John Henry antyder at Kenny Dalglish kan få managerjobben permanent.

Da Roy Hodgson fikk sparken som manager i Liverpool i januar, ble tidenes beste spiller i klubben - Kenny Dalglish (59) - hentet inn som en midlertid erstatter.

«King Kenny» har lenge hatt lyst på jobben, en jobb han selv sa fra seg i 1991.

- Kunne ikke gjort et bedre valg
Etter en treg start under Dalglishs ledelse, har Liverpool nå holdt nullen og vunnet tre kamper på rad.

- Det er fortsatt tidlig, men sett i ettertid kunne vi ikke gjort et bedre valg enn Kenny. Jeg vet at han i lang tid har hatt lyst på denne jobben, så dette er bra for klubben, for Kenny og for oss, sier Liverpools eier John W. Henry i et intervju med Fox Sports.

Mye tyder med andre ord på at Liverpool vil gi Kenny Dalglish jobben på permanent basis. Det tyder jo også januarkjøpene på. Andy Carroll og Luis Suarez ble kjøpt inn for henholdsvis 35 og 22,8 millioner pund - voldsomt store investeringer for en manager som kun er midlertidid ansatt.

Blir værende?
John W. Henry antyder også at klubben vil videreutvikle Anfield i stedet for å bygge ny stadion.

- The Kop er unik. Atmosfæren der ... jeg ble virkelig overrasket, fordi vi hadde hørt så mye om behovene for et nytt stadion. Vi ble overrasket over hvor vakker Anfield er både når du ser det stående tomt og da vi så det i i den første kampen, forteller Henry.

- Det vil bli vanskelig å gjenskape den følelsen et annet sted, legger han til.

Måtte selge Torres
I intervjuet forteller Liverpools eier også at han mener at klubben var nødt til å selge Fernando Torres ettersom spanjolen ønsket seg bort.

- En av de tingene vi snakket om allerede fra starten av, var hvor viktig det er at alle er på samme side. Ingen spiller er større enn klubben. Vi forventer at spillerne ønsker å være her. Hvis de ikke ønsker å være en del av Liverpool Football Club, bør vi gjøre alt vi kan får å sende dem et annet sted, sier Henry til Fox Sports.

Torres ble sendt bort, men får et gjensyn med sine tidligere lagkamerater allerede førstkommende søndag. Da møtes Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag