RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hisser opp med Kippe-bilder

Sist oppdatert:
Lillestrøm-treneren motiverer spillerne med blodige Kippe-bilder foran torsdagens cupmøte. Men hovedpersonene selv spiller kanskje ikke.

Uwe Rösler kommer til å henge opp avisoppslag fra det blodige seriemøtet mellom Viking og Lillestrøm.

- Jeg vil bruke det for å fyre opp spillerne mine. Men det gjelder å få akkurat det rette tenningsnivået - høy temperatur, men kalde hoder, sier Rösler til Romerikes Blad.

Vikings Hannes Sigurdsson langet ut en albue som slo inn kinnbeinet til Lillestrøm-stopper Frode Kippe i vårens seriekamp. Og den blodige duellen kommer til å ligge i luften under det fullsatte cupmøtet på Viking Stadion, selv om det er uklart om hovedpersonenene selv får delta. Kippe har slitt med en leggskade, og satt på benken i sist seriekamp mot Fredrikstad.

Ser an Kippe
- Jeg har lyst til å spille kampen, men jeg kan ikke gå på banen for å ta igjen etter det som skjedde sist. Får jeg et gult kort til i cupen torsdag, må jeg stå over en eventuell kvartfinale. Derfor må jeg beherske meg, sier Kippe.

LSKs assistenttrener Gunnar Halle forteller at det er høyst usikkert om Frode Kippe kommer på banen.

- Den avgjørelsen tar vi i morgen, og han kan bli klar. Men vi ser det an, sa den tidligere landslagsspilleren til TV 2 Nettavisen onsdag ettermiddag.

Sigurdsson kneskadd
Ifølge LSK-lege Lars Kolsrud er det større sjanser for at Kippe ikke spiller enn for at han spiller. Kolsrud tror den tidligere Liverpool-forsvareren først gjør comeback til helgen.

Også duellsynderen Sigurdsson sliter. Islendingen scoret to, men måtte ut med kneskade under forrige serierunde. Og han kan misse morgendagens kamp, bekrefter Viking ovenfor TV 2 Nettavisen.

- Jeg blåser i duellen mot Kippe. Jeg er opptatt av å spille fotball, sa Hannes Sigurdsson etter 3-2-seieren over Tromsø.

Følg cupkampene i fjerde runde direkte på web-TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere