RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Hissig Mueller: - Ikke lyv

Sist oppdatert:
Skøytetrener Peter Mueller var svært hissig da han møtte norsk presse fredag.

Han startet pressemøtet med en flere minutter lang tirade mot de norske journalistene. Bakgrunnen var at Mueller ble nektet adgang til mixed zone hvor journalistene stod etter torsdagens lagtempo.

I enkelte norske medier ble det beskrevet som om han forsvant - uten å ville prate med pressen.

Sannheten skal være at Mueller var den første som ville møte journalistene, men at han ble nektet av arrangørene. Dermed måtte han i stedet dra videre til deltakerlandsbyen - hvor han så var tilgjengelig på telefon utover kvelden.

At norske aviser hadde skrevet at han hadde forlatt skøytehallen uten å ville møte journalistene, reagerte Mueller sterkt på.

- Jeg er skuffet over dere. Dere får skrive sannheten eller ingenting. Jeg har ingenting å skjule. Hvis det er noe dere lurer på, så spør meg. Da får dere svar. Jeg liker ikke å bli kalt en løgner, sa Mueller ifølge TV 2 Sporten.

- Jeg forteller sannheten. Hvis det ikke gir dere en bra artikkel, så kan ikke jeg hjelpe dere. Men skriv sannheten, fortsatte han.

Lørdag gås det 1.000 meter i OL.

- Vi er ikke favoritter, men kan gå fort og helt uten press. Alt vi trenger nå er en positiv opplevelse, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere