Historien om Jamie Vardy kan bli Hollywood-film

FILMSTJERNE: Historien om Jamie Vardy kan bli å finne på kinoer verden over.

FILMSTJERNE: Historien om Jamie Vardy kan bli å finne på kinoer verden over. Foto: John Sibley (Reuters)

I diskusjoner med manusforfatter.

01.12.15 20:41

Leicester-spissen Jamie Vardy går fra bragd til bragd. Etter å scoret i 11 Premier League-kamper på rad, og dermed ta rekorden fra United-legenden Ruud van Nistelrooy, så er hans agent i diskusjoner om å gjøre film av historien.

Det er manusforfatteren Adrian Butchart, som kanskje er best kjent for sin involvering i filmen Goal!, som mener at det potensiale i historien om 28-åringen, mener den engelske avisa The Telegraph.

Samtaler

Vardy innrømmet i et intervju med The Times at han fortsatt må klype seg i armen for å tro på all suksessen som har skjedd. Nå må han muligens klype enda litt hardere, fordi hans agent, John Morris, har bekreftet samtalene til The Telegraph:

- Det har vært innledende samtaler med Adrian (Butchart) angående filmen og det er noe som kan skje i fremtiden. Fokuset er, og har alltid vært på Jamies fotballbragder og å score mål for Leicester. Han er fokusert på det og alt han tenker på er kampen mot Swansea til helga, forteller Morris.

Dette er Jamie Vardy

Jamie Vardy ble født 11. januar 1987 i Sheffield i England. Som unggutt ble han droppet av Sheffield Wednesday fordi han var liten av vekst, og måtte starten på bunnen av engelsk fotball.

Den vesle klubben Stocksbridge Park Steels tok han inn og betalte rundt 300kr i uka. Ved siden av jobbet han på en fabrikk som produserte karbonfiber.

Det var et tilfelle der Vardy spilte med fotlenke etter å ha bli dømt for vold. Da var det ofte at den da 20 år gamle Vardy måtte byttes av tidlig for å rekke hjem til innetiden klokka 18.

Derfra gikk turen videre til Halifax Town. Der hamret han inn 27 mål på en sesong før Fleetwood Town in Conference-serien tok sjansen på han. Da tjente Vardy plutselig rundt 8500kr i uka.

Den sesongen scoret Vardy 31 mål og hjalp Fleetwood opp i det engelske ligasystemet. Som følge av dette tok Leicester en sjanse og betalte 1 million pund for den daværende 25-åringen.

Etter en tøff start hos The Foxes så smalt Vardy inn 16 mål i 2013/2014-sesongen og bidro til opprykk til Premier League. Fjorårssesongen gav kun fem mål på 36 kamper.

I år har nesten ingen klart å stoppe Vardy. 14 mål på 14 kamper, og mål i 11 Premier League-kamper på rad har gjort han historisk. Siden har han også fått sjansen på Englands A-landslag. Å entre Wembley-matta var nok ikke akkurat det Vardy hadde sett for seg da han løp ut på Stockbridges Bracken Moor for noen år siden. Wembley huser 90.000 tilskuere, Bracken Moor tar rundt 3.500.

Man kan trygt si at historien om Jamie Vardy fort kunne blitt en hit på kinoer verden over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.