RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk for Blue Jackets

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ole-Kristian Tollefsens Columbus Blue Jackets er endelig i NHL-sluttspillet.

Rick Nash ble den store helten da han sikret det ene poenget Columbus Blue Jackets trengte for å komme seg til NHL-sluttspillet. Det startet imidlertid dårlig for populære Nash (78 målpoeng i inneværende sesong), først bommet han alene med Chicago Blackhawks keeper, deretter dyttet han pucken i egen kasse og ga Blackhawks ledelsen.

Da Chicago-laget gikk opp til 2-0 i slutten av førsteperioden så det tøft ut for hjemmelaget, som minst måtte ha uavgjort for å komme til sluttspillet, men Antoine Vermette og Jason Williams satte inn hver sin puck i andreperioden. Chicago tok på nytt ledelsen i den siste, men Nash slo tilbake med sin 39. scoring for sesongen drøye fem minutter før full tid, og Ole Kristian Tollefsen og Columbus Blue Jackets var i sluttspillet for første gang.

- Jeg er stolt av gutta, sier trener Ken Hitchcock til ESPN.

Ole-Kristian Tollefsen spilte ikke nattens kamp. 25-åringen er ute for resten av sesongen etter en kneoperasjon for en uke siden.

Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere