RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk fulltreffer fra Crespo

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Hernán Crespo dunket inn to mål i Milans storseier over Shaktar Donetsk. Dermed har argentineren scoret for fem forskjellige klubber i Champions League.

Crespo har siden i sommer vært utlånt til Milan fra et Chelsea-lag med overflod av spisser. Men 29-åringen har ikke oppnådd samme suksess som han i sin tid hadde for byrivalen Inter.

Spissen har slitt med skader og formsvikt, og bare vært på banen i halvparten av seriekampene så langt. Han har møtt mye kritikk i Italia, og ikke scoret et eneste mål i Serie A.

Men i går fant argentineren endelig veien til nettmaskene. Med de to fulltrefferne onsdag kveld har 29-åringen nå scoret for fem ulike klubber i Champions League. Crespo puttet to for Parma og Lazio og ni for Inter, før turen gikk til London, hvor han rakk å sette inn to mål i Chelsea-trøyen.

Ingen andre spillere har scoret for mer enn tre forskjellige klubber i storturneringen. 13 spillere har scoret for tre spillere. Edgar Davids kan ta steget opp i ryggen på Crespo, dersom han finner veien til nettmaskene i Inter-trøyen. Nederlenderen har tidligere scoret for både Ajax, Milan og Juventus.

Kilde: Infostrada

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere