RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk handel i NBA

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Og den sikrer Kevin Garnett over 600 millioner kroner over fem år...

Klubben har nemlig hentet inn Kevin Garnett i en byttehandel som sendte sju (!) spillere andre vei. Minnesota Timberwolves fikk Al Jefferson, Ryan Gomes, Gerard Green, Sebastian Telfair og Theo Ratliff i bytte for Garnett.

Aldri tidligere har så mange spillere blitt byttet mot én spiller.

Men Kevin Garnett er heller ingen hvem som helst. Han er en tidligere MVP (ligaens viktigste spiller) og har ti ganger spilt All Star-kamper.

Nå som Boston Celtics har Garnett sammen med stjernene Paul Pierce og Ray Allen, bør laget ha en god sjanse til å hevde seg i den middelmådige østre avdelingen i NBA. Celtics var det nest dårligste laget forrige sesong.

- Dette er sannsynligvis min beste sjanse til å vinne en mesterskapsring, sier Garnett ifølge AP.

Garnett har også sikret framtiden, for å si det pent. Han har skrevet under på en kontraktsforlengelse. Den gamle avtalen sikret ham 22 og 23 millioner dollar de neste to årene, mens han nå får 14,7 millioner for 2009/10-sesongen, 17,1 millioner for 2010/11-sesongen og 19,5 millioner for 2011/12-sesongen.

I tillegg fikk Garnett 8,8 millioner dollar i bonuser, ifølge ESPN.com. Totalt er kontrakten hans nå verdt om lag 105 millioner dollar.

Boston Celtics vant sitt forrige mesterskap i 1986. Den gang var det anført av Larry Bird, Kevin McHale og Robert Parish.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere