*Nettavisen* Sport.

Historisk laguttak

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Sjekk hvem som starter mot Frankrike og hvorfor Drillos laguttak er så spesielt.

10.08.10 17:00

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Under tirsdagens pressetreff med landslaget i Oslo avslørte landslagssjef Egil Drillo Olsen hvilke av hans menn som starter mot Frankrike onsdag.

Og da de elleve navnene ble lest opp, var det nok en og annen som ble en smule overrasket. Landslagssjefen leste nemlig opp nøyaktig den samme førsteelleveren som tapte for Ukraina.

Historisk uttak
Dermed har Drilllo for første gang i sin landslagskarriere tatt ut det eksakt samme laget til to kamper på rad.

- Ingen av de 11 spilte seg ut av laget mot Ukraina, og selv om vi tapte var det mange gode prestasjoner. Spesielt fungerte midtbanen veldig godt, sier landslagssjefen.

- Jeg håper vi kan skape stabilitet og trygghet i dette laget. En god prestasjon onsdag, er fint å ta med seg inn i kvalifiseringen. Vi har imidlertid en del å gå på offensivt, sier Drillo.

Ingen Carew
John Carew sliter med en kneskade og spiller ikke onsdagens kamp, dermed er det duket for Vålerengas formsterke Mohammed Abdellaoue. Spissen spiller alene på topp.

Mandag var Drillo noe usikker på formen til Moa, men tirsdag kunne spilleren selv fortelle at han var klar til kamp.

- Jeg føler meg bra, og er klar til kamp. Jeg hadde litt restitusjonsproblemer med føttene, sier Moa til Nettavisen.

Slik stiller Norge (4-5-1): Jon Knudsen; Tom Høgli, Kjetil Wæhler, Brede Hangeland, John Arne Riise; Erik Huseklepp, Bjørn Helge Riise, Henning Hauger, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen; Mohammed Abdellaoue.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.